Buzzy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Potrzebuje biosu do wyzej wymienionej karty.. Ktokolwiek by taka karte posiadał (najlepiej z firmy PINE) prosze o kontakt.. Chodzi mi o bios do kart GeForce 2 Mx 400 32 SDr 128bit PILNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Hmmm... przez lapy przewinely mi sie ze 4 GF2 MX400, ale nie bylo wsrod nich PINE'a. W kompie starszego lezy GF2MX400 32 (raczej SDR) od Leadteka, zainteresowany? Powiedz mi jak tylko wyciagnac bios to rzuce dzis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Sciagnij NV Bios Editor.. zalacz go otwórz bios z karty i zapisz go na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 A czemu nie poszukasz w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 "]A czemu nie poszukasz w necie?Szuaklem.. i albo sciagnalem jakiegos jeb... vira albo nie dalo sie sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Qrde zgralem ten biosik tylko ze juz zglupialem - karta jest na 95% 32 SDR, tylko ze juz nie wiem czy to MX400 czy po prostu GF2MX :?, lezy w kompie starszego i nie za bardzo sie orientuje. Jakby co to biosik jest tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Nie pasuje ;/ wyskakuje jakis error.. Thx za pomoc.. Moze ktos inny moglby mi pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nie pasuje ;/ wyskakuje jakis error.. Thx za pomoc.. Moze ktos inny moglby mi pomoc ? No problem, szkoda ze to nie ten. Moge jeszcze zalatwic z jakiegos noname GF2mx400 sdr, ale 64 :(, wiec tez chyba Cie nie urzadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nie pasuje ;/ wyskakuje jakis error.. Thx za pomoc.. Moze ktos inny moglby mi pomoc ? No problem, szkoda ze to nie ten. Moge jeszcze zalatwic z jakiegos noname GF2mx400 sdr, ale 64 :(, wiec tez chyba Cie nie urzadza.urządza mnie kazdy byle tylko byl.. a moze wkoncu zatrybi.. Bo problem taki ze karta pracuje w dosie bez problemu i zadnych artefaktów.. i moze pracowac w biosie naewet 4 godziny.. ale podczas wchodzenia pod windowsa wystepuja artfakty az wkoncu nic nie widac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Czy naprawde nikt nie ma na tym forum GF 2 MX ? ?? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...