kusztyk Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Jedni pisza ze CS zmniejsza temp a drodzy ze zwieksza to jak jest w koncu? A jak go zloifowac popierem sciernym? A jak kszywo zeszlifujesz to mozesz bardziej ukruszyc proc niz bez CS??? Czy tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vowthyn Opublikowano 17 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2004 a ja mam nastepujace pytanie w tym temacie. Jakiego CSa (jakiej firmy najlepiej i jaki typ) moge zakupic na procesor sempron 2300. Wiem, że nie na kazdy typ procesora sa jednakowe. Nie wiem czy kupic na allegro, czy w MCS (delikatna roznica w cenie :-), no ale gdyby byly lepsze. Moze jakiegos linka? :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 ja tam nie mam cs a blok dokrecony na full wiec pewnie na niego ze 130N dziala :lol: jadra jeszcze nigdy nie udalo mi sie ukruszyc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...