Sys@k Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 czerwona goraczka. kurde forumowicze pomozcie mi bo mnie krew zalewa. Kupilem wyzej wymieniony ruoter by wreszcie skonczyc z problemami z netem. Wszystko smiga cycus glancus (na servie z winroutem tez bylo oko). Ale jak to pochodzi z 10-15 godzin to sie zawiesza. Przestaje wogle reagowac i pomaga tylko power. No KUUR>>>>>>>> Co to ma byc w pizdu. Czy mam az takiego pecha ..... Wolal bym juz zostac przy tym <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym winroucie jak ma dziac sie to samo. Oprogramowanie najnowsze ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 wszystkich z problemem zawieszania sie w/w routera informuje ze jest to jego bug i trzeba zainstalowac specjalna late. po uaktualnieniu chodzi jak nalezy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 moze sie bawie w archeologa, ale akurat mamy wysyp tych routerów na allegro i myślę o kupieniu jednego dla mojej dziewczyny. Priorytetem ma być bezproblemowa obsługa. Najlepiej jakby sie nie wieszał, ale takie Power On/Off jeszcze przejdzie.. Ktoś ma i użytkuje?? Będę wdzięczny za wszelkie opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam US Robotics to w porzadku sprzet, nowy firmware zalatwia sprawe, jak juz przedmowca napisal ( nie tylko w tym modelu ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 używam router USR od ponad 3 lat chodzi 24h/dobe na oryginalnym sofcie i jeszcze nigdy nie odmówił mi posłuszeństwa dlatego kupiłem drugi taki sam do swojej firmy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...