KrzysztofG Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Problem polega na tym ze jak juz bylo pisane wczesniej radiatorki na pamieciach przeszkadzaja w precyzyjnym montazu karty Heatpipe dotyka radiatorka na pamieci Stad pytanie czy lepiej zrobic cos z radiatorkami czego wolalbym nie robic czy odizolowac jakos heatpipe od radiatorka czuyli cos wsunac pomiedzy nie ale cos jest dobrym izolatorem ciepla ???? i przy okazji pytanko powinien chyba poradzic na ustaw PRO co nie ? bo u mnie przy zamnkietej budzie to artefakty sa nawet na standardowych taktowaniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 To chlodzenie daje raczej cisze niz wydajnosc (mam nadzieje ze kupiles witraczek do tego chlodzenia bo jak nie to bedzie sie przegrzewalo) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztofG Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 HALLOO nikt nie wie ?? myslalem o foli ale czy to dobry pomysl czy moze nie ma sensu zawracac sobie glowy tym bo styk nie jest duzy tzn heatpipe dotyka radiatorka szczegolnie ptosze posaidaczy powyzszego zestawiku o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Najlepiej było kupić sailencera za 59 zł i mieć spokuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 W przyszłym ZM80D-HP został rozwiązany już ten problem i bedzie wszystko GIT :!: Ja osobiście też miałem problemy ale jakoś sie udało i wyszło OK :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...