Duszek87 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam po wymianie kulera cpu został mi luzem glacial tech silent breeze. Chciałbym go zdemontować i sam wentylatorek zamontować z tyłu obudowy. mam taką charakterystycznie kratkowaną przestrzeń na tylni wentylatorek, średnica na zamontowanie to ok 8 cm. Mój glacial tech ma 7cm średnicy. Dało radę by go tam jakoś upchnąć mimo że jest mniejszy niż producent obudowy przewidział? I czy bardziej mi sie oplaca dać go na wciągający czy wyciągajcy powietrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 szukaj nie gryzie, było o kierunkach pchania powietrza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 zawsze da sie upchnac, trzeba tylko troche pokombinowac 8) ustaw go jak wyciagajacy pod zasilaczem i najwazniejsze : temat byl poruszany juz n razy i uzywajac szukajki znalazlbys na na twoje pytanie ze 20 watkow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 o jaaaaa nie moge, chyba nikt ci nie przyjdzie i nie upcha za ciebie go w roztaw 8cm wentyla 7 cm :/ , przykrec go jedna srubka,ustaw zeby mniejsiwecej byl w srodku tej "kratkowanej przestrzeni" , i drugi wierzcholek po przeciwnej stronie sprobuj jakos przymocowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 No dobra spokojnie spokojnie parę tematów znalazłem ale każdy przypadek jest inny przecież :? Hmm czy ten mój wentyl będzie się do tego wogóle nadawał? Złącze 3pin pasuje pod system fan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...