SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://tinyurl.com/38f3e Loknijcie :) moze nie jest az tak widowiskowy jak ten od HL2 ale jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 widoczna inspiracja blackmessa :) co nie zmienia faktu ze mod super :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 fajnie mu to nawet wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 nom... modzik nieczego sobie... troszq czasu pewnie mu to zajelo... ale efekt nawet cool ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 taaa.. fajnie :> i nie 'wyszło' bo pisze the case is not finished yet, stil a lot work to dopoczekamy, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jak on zrobił te "zacieki" z rdzy? z niemieckim jestem na bakier 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ale nasadził zdjec ! (na tweaku to by chyba nie przeszło ) ;] ale efekt fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jak dla mnie CUDO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 very nice mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wykonanie piekne kawal dobrej przemyslanej roboty ale mod jakos mi sie nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Yeah! To co lubię- heavy metal :twisted: ! (nie mylić z gatunkiem muzy) OT- znając życie "za chwilę" pojawią się kolejne topy o tym modzie (tak jak to było w przypadku Black Mesy) :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wyglada calkeim fajnie .. ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 HEh ganz gut ! zobaczymy jak pojdzie mu dalej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 moj komp tez wazy 20 kilo a nie roblem z niego Hardcore moda... ;] ( w dodatku mam okno z plexy co obnizylo wage budy a pare gram;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 moj komp tez wazy 20 kilo a nie roblem z niego Hardcore moda... ;] ( w dodatku mam okno z plexy co obnizylo wage budy a pare gram;] ) moj 32kg :twisted: a co do moda nawet jak na począek to IMO leprzy od H2 ale to juz tam co kto lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 weg mnie: * jakość wykonania - 5+ * estetyka - 1+ a czemu? pewnie ktoś pyta, a ja odpowiadam: nie mogę znieść kompa pokrytego imitacją rdzy - przecież to jest okropne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wyglada calkeim fajnie .. ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) ) to "kątowniki" a nie rury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Teraz pozostaje nam czekac na mody z serii: - Far Cry - S.T.A.L.K.E.R Moze ktos sie skusi? hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Teraz pozostaje nam czekac na mody z serii: - Far Cry - S.T.A.L.K.E.R Moze ktos sie skusi? hehe :) jakis porzadny modzik Q3 by sie przydal :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 wyglada calkeim fajnie .. ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) ) to "kątowniki" a nie rury :D ...a o rurach o przekroju kwadratowym Pan słyszał? :D Kątownik wyglada tak: L Są jeszcze ceowniki: [ teowniki: T dwuteowniki: ][ płaskowniki: _ i pewnie kilka rodzajów kształtowników o których nie pamietam w tej chwili... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 wyglada calkeim fajnie .. ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) ) to "kątowniki" a nie rury :D ...a o rurach o przekroju kwadratowym Pan słyszał? :D :P no pewnie .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Teraz pozostaje nam czekac na mody z serii: - Far Cry - S.T.A.L.K.E.R Moze ktos sie skusi? hehe :) jakis porzadny modzik Q3 by sie przydal :twisted:ostatnio gdzies widzialem cos z Q3 i bylo calkiem rzeskie ale wiesz ... skleroza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No i CS'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czy każda bardziej znana niż Transport Tycoon gra będzie teraz miała "swoje" pudełko? Swoją droga to byłoby zabawne - komputer w taką kratkę, w środku domki, mostki i lokomotywki :> Był gnom i nagle podejrzanie dużo narodu chciało mieć rurki z pryszniców. Teraz rdza w spray'u i stare woltomierze. Ajdaho już się pewnie uczy niemieckiego, żeby nawrzucać gościowi od śmietnikowych nurków :> Ktoś doczytał tu albo w Najczęściej Wrzucanym Linku Do Pudełka pt. Black Mesa, czy te mierniki coś wskazują, czy tylko tak se sterczą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czy każda bardziej znana niż Transport Tycoon gra będzie teraz miała "swoje" pudełko?pewnie tak bo to bardzo dobry pomysl na moda, jakby nie bylo toxiki i smoki sie troche znudzily ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ajdaho już się pewnie uczy niemieckiego, żeby nawrzucać gościowi od śmietnikowych nurków :>buhahaha przepraszam ,że się śmieję ale właśnie sobie to wyobraziłem :lol: A co do moda to pogratulować konsekwencji oraz ścisłego trzymania się rozkładu. Nie każdemu może odpowiadać efekt końcowy ( choć to jeszcze nie koniec) - mnie np. nie pasują w ogóle te strzelające w górę rury po bokach oraz uważam, że Alexander niepotrzebnie zrobił dziurę w tym amperomierzu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 mnie ciekawi tylko czy ten koleś nie mógł umieścić kilku fotek w jednym poście ? bo teraz sam stworzył chyba cały temat na ponad 20 stron fotkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 wyglada calkeim fajnie .. ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) ) to "kątowniki" a nie rury :D ...a o rurach o przekroju kwadratowym Pan słyszał? :D Znane są również jako profile zamknięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 mnie ciekawi tylko czy ten koleś nie mógł umieścić kilku fotek w jednym poście ? bo teraz sam stworzył chyba cały temat na ponad 20 stron fotkami :D no tez sie nad tym zastanawialem :roll: pewnie jakis piep... nabijacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 hm, wiecie co,, w przypadku black mesa dało się wyczuć swoistą czystość. wiecie, niby był pokryty rdzą i takimi tam ale nie sprawiał wrażenia syfiastego. a ten sprawia. wygląda jak bojler na wode w mojej piwnicy. wiecie, od strony technicznejh wykonanie na 5+ ale ludzie!!! czy chcielibyście mieć na biurku taki kawał rdzy??. aha, ten alexander ma nierówno podk kopułą, mi by się znudziło wklepywać 4 post pod rząd :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...