Skocz do zawartości
SKRYTOBOJCA

Doom 3 mod :) zerknijcie co znalazlem.

Rekomendowane odpowiedzi

moj komp tez wazy 20 kilo a nie roblem z niego Hardcore moda... ;]

( w dodatku mam okno z plexy co obnizylo wage budy a pare gram;] )

moj 32kg :twisted: a co do moda nawet jak na począek to IMO leprzy od H2 ale to juz tam co kto lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyglada calkeim fajnie ..

ale wazy pewnie z 20 kilo (te rury na rogach i wogole :) )

to "kątowniki" a nie rury :D

...a o rurach o przekroju kwadratowym Pan słyszał? :D

Kątownik wyglada tak: L

Są jeszcze ceowniki: [ teowniki: T dwuteowniki: ][ płaskowniki: _ i pewnie kilka rodzajów kształtowników o których nie pamietam w tej chwili... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P

no pewnie .... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy każda bardziej znana niż Transport Tycoon gra będzie teraz miała "swoje" pudełko? Swoją droga to byłoby zabawne - komputer w taką kratkę, w środku domki, mostki i lokomotywki :>

Był gnom i nagle podejrzanie dużo narodu chciało mieć rurki z pryszniców. Teraz rdza w spray'u i stare woltomierze. Ajdaho już się pewnie uczy niemieckiego, żeby nawrzucać gościowi od śmietnikowych nurków :>

Ktoś doczytał tu albo w Najczęściej Wrzucanym Linku Do Pudełka pt. Black Mesa, czy te mierniki coś wskazują, czy tylko tak se sterczą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajdaho już się pewnie uczy niemieckiego, żeby nawrzucać gościowi od śmietnikowych nurków :>

buhahaha przepraszam ,że się śmieję ale właśnie sobie to wyobraziłem :lol:

A co do moda to pogratulować konsekwencji oraz ścisłego trzymania się rozkładu. Nie każdemu może odpowiadać efekt końcowy ( choć to jeszcze nie koniec) - mnie np. nie pasują w ogóle te strzelające w górę rury po bokach oraz uważam, że Alexander niepotrzebnie zrobił dziurę w tym amperomierzu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znane są również jako profile zamknięte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm, wiecie co,, w przypadku black mesa dało się wyczuć swoistą czystość. wiecie, niby był pokryty rdzą i takimi tam ale nie sprawiał wrażenia syfiastego. a ten sprawia. wygląda jak bojler na wode w mojej piwnicy. wiecie, od strony technicznejh wykonanie na 5+ ale ludzie!!! czy chcielibyście mieć na biurku taki kawał rdzy??.

aha, ten alexander ma nierówno podk kopułą, mi by się znudziło wklepywać 4 post pod rząd :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi