_Sonic_ Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 gosciu to zarombiscie zrobil czegulnie podaba mi sie ten efekt gdzie jest jest logo DOOM 3 i tak chocby byla szyba wybita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 mnie ciekawi tylko czy ten koleś nie mógł umieścić kilku fotek w jednym poście ? bo teraz sam stworzył chyba cały temat na ponad 20 stron fotkami :D no tez sie nad tym zastanawialem :roll: pewnie jakis piep... nabijacz :lol: A nie przyszlo Wam do glowy ze nie chcial walic masy zdjec zeby jeden post nie mial dlugosci kilometra, no i zeby mozna bylo podstrone otworzyc i zaladowac w miare szybko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Sonic_ Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 dla mnie lepszy od HL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...