Skocz do zawartości
KURTUS

Lamer KURTUS ma problem :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzisiaj przyszlo wkoncu do mnie chlodzenie wodne wszystko zmontowalem odpalilem i niby oki ale temperturka na moim xp 1700 dochodzi do 70 stopni.Wiem ze to troche za duzo ale nigdzie nie moge znalesc przyczyny takiej temperatury calosc posmarowalem srebrna pasta ktora dostaje sie razem z wiatrakami titana czy to moze byc powod ??.Aha tak przy okazji czy istnieja wogole programy ktore softwarowo chlodza procesor pod win xp profesional ?? rain i Vcool niestety nie chodza :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dzisiaj przyszlo wkoncu do mnie chlodzenie wodne wszystko zmontowalem odpalilem i niby oki ale temperturka na moim xp 1700 dochodzi do 70 stopni.Wiem ze to troche za duzo ale nigdzie nie moge znalesc przyczyny takiej temperatury calosc posmarowalem srebrna pasta ktora dostaje sie razem z wiatrakami titana czy to moze byc powod ??.Aha tak przy okazji czy istnieja wogole programy ktore softwarowo chlodza procesor pod win xp profesional ?? rain i Vcool niestety nie chodza :(

Jezeli ten z allegro to sprawdz temperature wody po rozgrzaniu procka (uwazaj bo sie mozesz poparzyc). Jezeli bedzie goraca to masz juz przyczyne i garnek do gotowania jajek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie Libero gdzie byłeś jak Cie nie było

brakowało nam Ciebie

Hehe bylem obok :P

Postanowilem sie swego czasu nie odzywac bo bylem zbulwersowany glupota na forum glownie na oslej :) ale sie poprawilo i wrocielm :)

hehe

A co do zestawu no to coz dokup sobie chlodnice i bedzie ok :P

Nie ma jak zestaw do wc za 100zl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...