jonzi Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a ja dodam: Dj shog - Another world Driftwood - Anything goes Dj quicksilver - Clubfiles one (rising up) Jan wayne - 1 2 3 keep the spirit alive Jan wayne - More than a feeling Master blaster - Hypnotic tango Master blaster - How old are you Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kolejne AOST-y . Tym razem 153 z dnia 17.06.2004r.: : ASOT 153 : In the mix >>> 153 ITM : ASOT 153 : The news.... >>> 153 The newest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kolejne AOST-y . Tym razem 153 z dnia 17.06.2004r.: : ASOT 153 : In the mix >>> 153 ITM : ASOT 153 : The news.... >>> 153 The newest... oooo w koncu sa :wink: Dzieki qbass - za poprzednie tez THX :wink: Ja ostatnio zachwycam sie ponownie DJ Sasha (dla kumajacych http://www.ukta.tk/) - gosc jest niesamowity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Kolejne AOST-y . Tym razem 153 z dnia 17.06.2004r.: : ASOT 153 : In the mix >>> 153 ITM : ASOT 153 : The news.... >>> 153 The newest... oooo w koncu sa :wink: Dzieki qbass - za poprzednie tez THX :wink: Ja ostatnio zachwycam sie ponownie DJ Sasha (dla kumajacych http://www.ukta.tk/) - gosc jest niesamowity Mam go juz oddawna sciagnietego na dysku ale dzisiaj dopiero go rozpakowalem ;] Jak dla mnie to wolny i za jednostajny mix , to jeden z gorszych produkcji, Mial owiele lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 hm a co z cru-l-t czy chociazby orcą ? acen ? liquid ? 4 hero ? Urban Shakedown ? sy-kick , manix ... dlugo by wymieniac ... polecam sie zapoznac z ich tworczoscia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...