kejtu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Mam do zrobienia na zakonczenie labolatoriow z materiałoznastwa projekt "tracza hamulcowa" tylko ze bardzi ciezko mi znalesc informacje o samych tarchac w necie w sumie nic poza tym ze np sa tarcze ceramiczne albo ze ktos gdzies prowadzi badania nad aluminiowymi. a potrzebuje jakies bardziej szcegolowe informacje np jak sie takie tarcze wykonuje (odlew czy poprzez skrawanie) itd a projekt mam zrobic do kocna maja 2004 wiec sami widzicie ze mam malo czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 juz chyba nie aktualne ;) po co to piszesz 5 czerwca jak musisz skonczyc do konca maja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Hmm, ja powiem tylko tyle. Przejdz sie do biblioteki. 3 miesiace temu mialem projekt całęgo hamulca tarczowego (hardcore :P ), ale wszystko ladnie znalezione w ksiazkach o tejze tematyce :] Na necie nie znajdziesz, sam szukalem i nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erytropoetyna Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 taki maly OT wygladas jakbys zapadl w sen zimowy i sie nagle obudzil piszesz o czyms co miales zrobic juz dawno temu ... piszesz bez ladu i skladu wszystko w porzadku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 wiem ze juz czerwiec poprostu troche sie nie wyrobilem ale ostatecznie mam czas do konca sesji wiec teoretycznie jeszcze 3 tygodnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...