pieciak Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 witam, mam mozliwosc kupienia radeona 9000 gigabyte za 180zl czy to sluszna cena za ta karte (uzywana, szyna 128bit, wersja BOX)) ?? a i jak ktos ma taki model gigabyte to niech napisze cos o podkrecaniu, czy da sie cos wycisnac z tego radka? :?: ? z gory wielkie dzieki, pozdrawiam... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 mylse ze to wmiare uczciwa cena dla porownania obadaj se allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 cena OK Z kazdej karty da sie cos wycisnac z jednej mniej z drugiej wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ja także myślę że to w miarę uczciwa cena a jeśli chcesz poczytać o radeonie 9000 to kliknij http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25411 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 180zł to uczciwa cena.Mój kumpel ma taką samą i chodzi i wykręcił ja z 250/400@285/466. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja za 190 sprzedalem Sapphira 9100. Trochę za tanio nie? Wystawielem ja na allegro po 3 minutach bylo juz kup teraz 190 zł, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 witam, mam mozliwosc kupienia radeona 9000 gigabyte za 180zl czy to sluszna cena za ta karte (uzywana, szyna 128bit, wersja BOX)) ?? a i jak ktos ma taki model gigabyte to niech napisze cos o podkrecaniu, czy da sie cos wycisnac z tego radka? :?: ? z gory wielkie dzieki, pozdrawiam... :roll: A poco Ci ta karta, chcesz grac w mario na Low detalach? Ta cena to nic nadzwyczajnego, nie bralbym za te cene, no gdyby to byla jakas super cena to bym sie zastanowil, z te kaske mozesz wyczaic R9100 o niebo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja za saphirre dałem 200 zł nowego z 2 miechy temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 "] witam, mam mozliwosc kupienia radeona 9000 gigabyte za 180zl czy to sluszna cena za ta karte (uzywana, szyna 128bit, wersja BOX)) ?? a i jak ktos ma taki model gigabyte to niech napisze cos o podkrecaniu, czy da sie cos wycisnac z tego radka? :?: ? z gory wielkie dzieki, pozdrawiam... :roll: z te kaske mozesz wyczaic R9100 o niebo lepsze. Gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ja mam do kupienia Sapphire 9000 Pro za 170zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 subon2 oddales ta karte za darmo (o ile byla 100% sprawna) . trza było wystawic licytacje mysle ze spokojnie 100zł wiecej by osiagneła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 "] witam, mam mozliwosc kupienia radeona 9000 gigabyte za 180zl czy to sluszna cena za ta karte (uzywana, szyna 128bit, wersja BOX)) ?? a i jak ktos ma taki model gigabyte to niech napisze cos o podkrecaniu, czy da sie cos wycisnac z tego radka? :?: ? z gory wielkie dzieki, pozdrawiam... :roll: A poco Ci ta karta, chcesz grac w mario na Low detalach? Ta cena to nic nadzwyczajnego, nie bralbym za te cene, no gdyby to byla jakas super cena to bym sie zastanowil, z te kaske mozesz wyczaic R9100 o niebo lepsze. a jaka jest róznica pomiedzy r 9000 a 9100 ?? przeciez 9000 PRO wypadał tak samo w testach, a nawet ciut lepiej? a nawet jesli to czy to cos zmieni w grach ?? podobne taktowania, szyna taka sama tylko OC inne moze :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 a jaka jest róznica pomiedzy r 9000 a 9100 ?? przeciez 9000 PRO wypadał tak samo w testach, a nawet ciut lepiej? a nawet jesli to czy to cos zmieni w grach ?? podobne taktowania, szyna taka sama tylko OC inne moze Ciekawe rzeczy prawisz. Wskaż mi kogoś kto na Radeonie 9000/9000pro osiągnął 12k w 3dSmarku 2001se? W jakich testach 9000 wypada lepiej od 9100? Przecież 9100 to 8500LE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 na benchmarku.pl wypadał lepiej niz 9100, ale moge sie mylić, nie ?? w koncu jestem początkujący uczestnik :D :lol: a i jeszcze jedno - obie karty obsługują dx 8.1 więc o detalach nie ma co mówic - jakość grafiki w grach identyczna, a jesli 9100 jest szybszy to bedzie lepiej chodziło ( oczywiscie to tylko moje zdanie :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ten benchmark jakies dziwne te testy ma, niema co sie nimi sugerowac. Jakosc wyswietlanego obrazu na obu kartach bedzie podobny a wydajnosciowo, to nie ma sensu porownywac 9000pro do 9100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 skoro tak mowisz to pozostaje wierzyc - jestem pocz. :lol: ale gdzies widziałem test ze 9000PRO wypadał lepiej niz 9100 (napewno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja mam do kupienia Sapphire 9000 Pro za 170zł.A może dasz namiary? z chęcią za tyle odkupię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samarskun1 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 ktoś ostatnio na forum pisał o tym że w komputroniku są r9000pro saphirre i powtarzam jego słowa bo są za 239 zeta i to napewno lepsze rozwiązanie niż 9000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ja mam do kupienia Sapphire 9000 Pro za 170zł.A może dasz namiary? z chęcią za tyle odkupię...Raczej sam sie skusze, więc przykro mi. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...