BiK Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Mam problem z monitorem Sony 15" , w czasie pracy (word, internet) monitor nagle gasnie, pojawia sie czarny ekran, dioda pali sie na zielono . monitor zapala sie dopiera po ponownym uruchomieniu komputera. Czy to moze kineskop nawala czy moze to wina karty graficznej Creative GF 256. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Nie wiem co jest u Ciebie, ale w Sony mnie już nic nie zdziwi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Mnie wydaje sie ,ze to jednak nie jest wina monitora.Gdyby tak bylo to mozna byloby wlaczyc monitor bez ponownego wlaczania kompa.Moze przegrzewa sie karta graficzna?Nie jest to jednak pewnik.Inne komponenty kompa tez moga powodowac zwisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiK Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 komputer dziala tylko ekranie robi sie czarny i nic nie widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 komputer dziala tylko ekranie robi sie czarny i nic nie widac Podlaczales inny monitor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sprawdź podłaczjąc inny monitor i/lub inną karte. A może poprostu dałes za dużą rozdzielczość i odświeżanie, i monitor sie wyłacza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 nie wiem o jaka 15-stke ci chodzi... ja mam sony sd-m51 TFT 15' i mam dokladnie to samo... 3 razy juz byl serwisowany... za 3 razem usuneli usterke a powiedzieli ze jej nie bylo co by kasy z prawa rekojmi nie oddawac... monitor wygaszal mi sie.. funkcje ekranu zanikaly a komp chodzil.. gdy wpinalem 2 monitor odrazu po padzie pierwszego bez resetu obraz pojawial sie wiec to nie wina karty... ku przestrodze... nie kupujcie przypadkiem lcd tej firmy... tragedia... w pacy pracuje na sony 17' i 19' juz nie lcd i praca jest bardzo przyjemna .. co do tego typu monitora nie mam zastrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...