finch Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Do odważnych swiat nalezy - a 230 FSB to nie jest az tak duzo :lol: zeby plyte rozsadzilo :D Jezeli chodzi o moja karte to pod wzgledem AGP byla wyjatkowa - to byla jedyna karta ktora wytrzymywala (czytaj nie walila bledami) takie czestotliwosci. Objechalem tak ponad 1,5 roku i chodzila a gdyby nie AGP to nigdy bym takich wynikow nie osiagnal w marku. Nic nie jest wieczne wiec mojego nowego kolege Radusia znowu ciagne na max niezaleznie od trybow 2d czy 3d ma chodzic i koniec :) Zawsze to w razie niepowodzen pozostaje pretekstem do zmiany sprzetu albo w ramach gwarancji albo w ten drugi bardziej bolesny sposob :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 To już mój ostatni OT (obiecuję ;)) Niestety mój Soltek kończy się w granicach 235 bez chłodzenia, a i później jest podobno bardzo ciężko. Ja sie ciesz z tego co mam. A robot sobie może mieć zajefajną kartę i wogóle najlepszą. I ATI o nią dba i nie jest tylko do marków :lol::lol::lol: Tym optymistycznym akcentem ide w kimę Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...