kapi32 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Już wyszło :roll: http://www.gamershell.com/download_6130.shtml http://www.fileshack.com/file.x?fid=5039 Czekam na jakieś opinie. Ale coś mi się wydaje że to znów będzie kolejny GNIOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 no i masz racje, kolejna qpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Macie jakies namiarki na demo? chcialbym wyprobowac :D a na tych 2 stronach sie nie da sciagnac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Z tego co wiem to Activision już kazało usunąć je z serwerów.Tak przynajmniej jest na Gamer's Hell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 cienkie te demo jak nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 cienkie te demo jak nie wiemale chodzi ci o grafike,grywalność czy o całokształt???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Caloksztalt... :/ Gra wyglada jak produkcje na PSOne- absolutny gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drunk ZoZol Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Caloksztalt... :/ Gra wyglada jak produkcje na PSOne- absolutny gniot. potwierdzam lepiej by wyglądało z grafiką spider-man: the movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Demko mozna zassac z http://www.pcdome.hu/file.php?id=1506&c=9f...9f0294c8e426d22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 nie wydaje mi sie aby mozna bylo sciagnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 :arrow: Już wyszła pełna. :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 nie słuchać draaka bo ajk do tej pory narzeka na każdą omawianą grę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 wlasnie gralem w full. gra b.podobna do 1nki. oczywiscie upgradowano engine i lepiej to wyglada. sposob poruszania sie rowniez sie poprawil ale sa male bugi. narazie testowalem wsteonie gierke. na pewno sobie pogram dluzej choc to gra typu ACTION i nie ma tam nic wiecej poza poruszaniem sie jako czlowiek pajak po hiper super wielkich WIEZOWCACH i wykonywaniu malych misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Caloksztalt... :/ Gra wyglada jak produkcje na PSOne- absolutny gniot. zgadzam sie grajac w demo myslalem ze to 'plejak' a wersja gry nie 2 tylko jakas 1/2. nie chcemy takich sequeli ! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 dawno nie widziałem tak koszmarnie zrealizowanej gry, która by miała tak mało sensu... na PSXa w 1995 roku wychodziły lepsze gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 a mi sie podoba!!!!!!! mila, prosta, fajna rozrywka...no i roznica w porowbnaiu ze spiderem jedynka jest duza... da sie grac joypadem???? chyba nie , no ale chce sie upewnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 dla przyszlych zainteresowanych: jak chcecie to sciagnijcie sobie >> TEN FILMIK << ktory wczoraj zrobilem (5mb). PzDR :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 i co na tym filmie? dostales baty :] raz cie goscie strzelili... czepiam sie :] widac tylko jak to full wersja wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 może mi ktoś powiedzieć jak te dzwi w banku otworzyć ? do tego potwora z mackami :| bo chce sie z nim naparzać ale nie wiem jak te wrota otworzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 IMHO Ta gra jest o wiele lepsza od jedynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 mi tam sie gierka podoba. grafika nie jest najgorsza, nawet grywalna... i od "jedynki" o NIEBOOOOOO lepsza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 może mi ktoś powiedzieć jak te dzwi w banku otworzyć ? do tego potwora z mackami :| bo chce sie z nim naparzać ale nie wiem jak te wrota otworzyć musisz "strzelac pajeczyna" na tym panelu przed toba wedlug kolejnosci ktora narzuca komp.... juz gre skonczylem wcxzoraj...BARDZOOOO krotka :? :? :? :? siedzac ciurkiem zajeloby mi to z 2,5-3h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 może mi ktoś powiedzieć jak te dzwi w banku otworzyć ? do tego potwora z mackami :| bo chce sie z nim naparzać ale nie wiem jak te wrota otworzyć musisz "strzelac pajeczyna" na tym panelu przed toba wedlug kolejnosci ktora narzuca komp.... juz gre skonczylem wcxzoraj...BARDZOOOO krotka :? :? :? :? siedzac ciurkiem zajeloby mi to z 2,5-3h jak strzelać ... bo ja strzelam w ten paneli stojąc na takim kwadracie i nic nie daje .. ok poradziłem sobie teraz mam problem jak rozwalić ten główny generator rzucam tam kamieniami one kieryją ogień na te bryły .. ale ja ich nie moge grzać :roll: ps. generatory też udało mi się rozwalić teraz jestem w walce z tym gościem z dużą głową :P on we mnie nawala bomby samonaprowadzające ... co mam mu zrobić ? próbowałem strzelać tam w skrzydła i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalzg Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ej jak pokonac tego mister yo czy jak to sie tam pisze? probuje rzucac kamieniami ale one mi nad glowa wybuchaja? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 wlasnie musisz w niego rzucac tymi kamieniami co niby "zsyla" na ciebie. podnosisz mierzysz troche wyzej niz znajduje sie ten osobnik i rzucasz. mnie czasami wybuchaly nad glowa, ale wiekszosc rzuconych trafiala. btw-ciekawie sie podaza za nim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalzg Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 za pierwszym razem kazdy mi wybuchal a za drugim zaden :? i pozniej znowu mi wybuchal.....? mi sie wydaje ze trzeba miec szczescie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no i skonczylem to BADZIEWIE krotkie !!!!!! a pozniej jest FREE PLAY gdzie mozna EXPLORE dana dzielnica ktora i tak jest doczytywana bleeeeeeee.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalzg Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 moim zdaniem zbyt krotka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja dopiero zaczynam grać i powiem szczerze że nie jest tak zle jak myslałem.... powiedzialbym nawet fajnie... :) Grafika lepsza, sterowanie podobne,zmienił sie sposób "odczucia" i "reakcji" pajęczego zmysłu..... a pozatym jest <ok>... :) PoZdR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEGIA Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 mógłby mi ktoś powiedzieć jaka misja jest po pokonaniu Mysterio?? czy wogóle jakaś jest ponieważ chce coś sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...