mlun Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 co lepsze motka E365 czy sonyericsson t610?Mam zamiar nabyc telefon i nie wiem który z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 http://www.gsmonline.pl/telephones/?link=compare.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 oczywiście, ze SE T610 miałem okazję pobawić się E365 i powiem tylko tyle, że jedyny jego plus to super wyświetlacz i aparacik z kamerką, reszta - oprogramowanie to jeden syf - wiesza się co chwila!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Wybierz t610, motka nie posiada irdy ani BT, a kabel do polaczenia kosztuje ~80zl, gorsza polifornia (16 glosow)... Jedyna wada SE to gorsza rozdzielczosc robienia fotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 V300<T610 wiec E365<<<T610 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Bierz SE t610!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 tego SE t610 mogr miec za 180 zł a Motke za 60zł wiec warto jet jednak dopłacać.Pytanie do użytkowników tego telefonu czy można tam wgrywac jakies nowe gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Hyhy, no ok nie bede sie smial :) Gier jest wiecej na tego telefona niz na wszystkie nokie razem do kupy wziete. Na HDD mam ponad 200. Nawet nie ma czasu w nie grac. A i tak polowy nawet nie mam. Motywow (czyli tak jak theme w winXP) mialem z 40MB - zwazajac na to, ze jeden zajmuje z 40-80kB to se policz - a nie mam nawet 1% tego co istnieje na necie. Muzyki to polifonia jaka chcesz. Usher, terminator, LOTR, i inne hity. Zreszta probke mozliwosci stuffu masz tutaj -> http://www.myt610.net/ Kupujesz irda za 20 pln i zmieniasz telefon w 5 sekund w istna konsole do gier z bajeranckimi tapetami oraz dzwiekiem. Na dodatek masz programik FMA (float`s mobile agent) i zarzadzasz komorka jakby to byl jakis HDD - smigasz se po nim, czytasz sms, zmieniasz w nim co chcesz, ustawiasz co Ci sie podoba i to nie dotykajac telefonu. Moze jakis wlasciciel motki sie wypowie na temat mozliwosci multimedialnych tego fona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Źle sformułowałem pytanie chodziło mi czy na tą motke można wgrywac nowe gry?A mam pytanie małe dzis moj starszy zakupił t610(fajny telefon musze chyba nakręcic starych na niego)no i pozyczyłem kabel od kumpla ale pod usb i fona nie widzi.Czytałem ze sa tam jakies emulatory com czy cos takiego ale nie wiem jak to działa spotkaliscie sie z czyms takim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Sciagnij programik FMA. Przez kabelek tylko nim sie porozumiesz z komorka. Szkoda, bo do irda nic nie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jadnak jade po sonyericssona zaraz.A z tą irda to moge brac pierwsza lepszą za 20zł z allegro czy to musi być jakis konkretny model bo nie bardzo sie orientuje?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jadnak jade po sonyericssona zaraz.A z tą irda to moge brac pierwsza lepszą za 20zł z allegro czy to musi być jakis konkretny model bo nie bardzo sie orientuje?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Sprawdz czy masz na mobo wejscje do irdy, a irde mozesz pierwsza lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 tego SE t610 mogr miec za 180 zł a Motke za 60zł wiec warto jet jednak dopłacać.Pytanie do użytkowników tego telefonu czy można tam wgrywac jakies nowe gry?wez 2 i jeden sprzedaj 8) :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 A ja sie dołoncze do pytania tylko że jeszce biore poduwage Simensa s55,co radzicie teras?mlun jak możesz i masz chwile czasu zagadaj domnie,będem wielce wdzięczny:DTHX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 mlun, musisz zobaczyc w manualu plyty jakie masz wejscie irda. sa 4 mozliwosci z czego 2 z nich sa dzisiaj prawie nieuzywane. wronka: nie wiem czy masz na mysli S55 czy st55 jak ze swojego watka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 s55,naczytałem sie tych for o tych komach,zem zgupiał:Ps55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Nie rozumiem. W tym watku chodzi Ci o S55, a w tym co zalozyles o ST55 ? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75923 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 No tak co sądzicie,dalej se 610 bedzie najlepszym wyborem z tych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 cze wronka. ja sie bawilem obydwoma fonami (teraz mam s55) i powiem ci tak: obydwa sa super jedynie jest taka roznica, ze jak chcesz miec lepsze fotki to bierz s55, a jak cie fotki tak nie ciesza i nie pczebujesz tej magicznej rozdzielczosci 640x480 :twisted: :P to bierz soniaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 O plobek:P,a masz może foty na pc?,chyba będem soniaka brał ma dużo bajer i ma ird!,a s55 ma irde? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Najlepiej wziac 2 te komorki w rece w salonie i sobie samemu ocenic po kilku minutach. Przewaznie to co zrobi na Tobie lepsze wrazenie pozniej jest faktycznie lepsze. A mozliwosci telefonow masz na necie w kazdym miejscu gdzie jest cokolwiek o komorkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Ale cięszko jest dostać foty z danych aparatów i dokładne parametry aparatów:PDziś się bawiłem u kumpla w komisei se610 ale jak on chce za new 850 a za 900 mi daje 2miesięcznom 630 ale po ang :(,więc lepiej bedzie kupic na abonament,a w jakiej sieci jest najtanszy abonament gura 30zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 no mam fotki na kompie, napisz dio mnie na gg tak kolo 22-30. a s55 ma irde i bluetooth czy jakus tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Gura 30 pln to masz w Idea Mix oraz Plus20 w Plusie. I nowe sa w plusie: - pakiet 15 plus - 18.30 brutto - pakiet 25 plus - 30.50 brutto - moja dziewczyna to ma Tutaj masz cennik telefonow w idea - http://www.idea.pl/binaries/PL/Binary/19/19697.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 A czy w któreś znich jest sekundowe naliczanie? UP: Czemu w tych taryfach są takie dziady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Jest sekundowe naliczanie jak se zaplacisz. W idea pewnie cos kolo 18 pln miesiecznie :P W plusie chyba tez. Jedynie na firme w Idea i Plus masz sekundowe naliczanie za 6 pln chyba. A w tych taryfach sa takie dziady bo bedziesz placil max 30 pln. Wez na firme ktoregos z rodzicow i bedziesz mial lepsze telefony, w niektorych taryfach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 No ja nabyłem tego se t610 za 60zł w plusie w wawie.Bardzo fajny facet tam pracuej ze 180zł spóścił mi tego fona do 60zł bez problrmu żadnego polecam ten pkt.A co do telefonu to pobawiłem sie motką i se i padło na t610 teraz tylko irde kupie i bedzie git a własnie z tego co pamiętam to na epoxie 8rda jest irda bo nawet w biosie jest taka funkcja wiec nie powinno byc problemu z podłaczeniem telefonuA jeszcze jedno czy na WGK dostane irde?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 W jakiej taryfie kupiles ? Nie za bardzo qmam jak koles moze obnizac cene telefonu. Przeciez bedzie musial wylozyc z wlasnej kieszeni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 czy na WGK dostane irde?.Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...