wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Na tak jak w temacie, czy wiecie może coś na temat gierki Motor City Online (taka kolejna częśc NFS). Czy ta gierka pojawiła się już może w sprzedaży czy można skąś ściągnąc pełną wersje czy będzie można w nią grać w polsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Na stronie www.needforspeed.pl jest dokładny opis co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Oto link ściąga się i to całkiem sprawnie, ale jeszcze nie ściągnąłem nie testowałem więc nie wiem jaka jest jakość tej gierki.: http://www.navnetwork.net/cgi-bin/XDlz/xse...elect?xid=60264 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Oto link ściąga się i to całkiem sprawnie, ale jeszcze nie ściągnąłem nie testowałem więc nie wiem jaka jest jakość tej gierki.: http://www.navnetwork.net/cgi-bin/XDlz/xse...elect?xid=60264 Select Error! Invalid Referer xDownloads v1.0 - CGI powered by Matrix Industriez © 2001 Matrix Industriez, All rights reserved. tylko tyle sie wyswietla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 zreszta nawet jesli juz sciagniesz jakims cudem to trzeba miec cd key zeby sie zarejstrowac i dopiero wtedy mozesz grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No nie gadaj musisz mieć coś z łączem właśnie sprawdziłem i spoko się otwiera, a ściąga się coś około 50 k/s :) http://www.navnetwork.net jakby co to wejdź na tą stronkę i wpisz nazwę gry w wyszukiwarce, którą mają są chyba jeszcze jakieś dwa podobne linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ten pierwszy link i mi nie chce działać (SDI) zreszta nawet jesli juz sciagniesz jakims cudem to trzeba miec cd key zeby sie zarejstrowac i dopiero wtedy mozesz grac.Na kazie jest kilkanaście pliczków .txt z cd-key'ami do tej gietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 a jesli nie chce Ci się szukac to np. 2jllln3smmwyy01ybvsri89 A co do ściągania to fakt znalazłem kilkanaście linków do tej gierki jest w pliczku *.iso i zajmuje około 430 MB tylko mam takie małe pytanie :arrow: w nazwie każdego pliczku jak znalazłem jest że to jakaś Beta czy jest to może jakaś bardzo wczesna wersja czy coś co wygląda już prawie jak final. Czy wyszła już finalna wersja tej gierki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja tam mam ''Chello'' i mi działa OK !!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wszystkie wersje to bety :evil: serwer beta jest juz dawno zamkniety :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 czyli nie pogramy już sobie w to :?: :evil: no chyba że w pełną wersje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 gralem w bete calkiem fajna gdyby nie straszne lagi co chwila. servery sa chyba tylko w USA, i tylko tam ja widzialem w sklepach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...