Ernidebest Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Witam! to moj 1wszy post :D Zainstalowalem sobie najnowsze stery omega drivers Chcialem sie zapytac do jakich bezpiecznych czestotliwosci moge podkrecic swoja karte lub co byscie mi poradzili :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 ja radze zaczac od 275/600 i w góre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernidebest Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a jak bede wiedziec ze juz cos sknocilem, nie chodzi mi o posypanie sie karty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 że bedzie zwiecha albo snieg na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Znam Erniego osobiście i wiem że ma on Leadtek WinFast gf3ti500 więc coś da się wykombinować. To jest GOOD KARTA więc sporo powinna polecieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...