Skocz do zawartości
..::SNAP::..

czy chcesz polaczenie druzyn tweak.pl i barwkomp ??

laczymy sie ??  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. laczymy sie ??

• tak
      31
    • nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Głosowałem na tak bo i tak Tweakowi nic nie ubędzie jak zacznie grać z Barwnymi.

Ale ze spokojem przyjmę każdą decyzję przecież to tylko nie groźna zabawa.

Połączenie zespołów sporo by namieszało w statach ogólno polskich jak i nawet światowych ;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeberko masz rację, że nam by nic nie ubyło, ale to oznaczało by zmianę nazwy. pierwszę co się nasuwa to Tweak & Brawkomp...

jakoś zupełnie nie identyfikuję się z nimi. to wkońcu drużyna naszego portalu (raczej forum), wiec... hmm....

nie wiem, zastanawiam się. trzeba by było przkonać wszystkch żeby przeszli do nowego teamu chyba, nie?

a co np. z takim Raptorem? ma ktoś chociaż z nim kontakt?

choć jeśli wszyscy przejdą to nie zamierzam kręcić nosem. oczywiście witamy każdego członka Tweak.pl niezależnie od przeszłości, ale takie kolabo - nie wiem... na razie wstrzymuję się od głosu.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej jakby sie Barwkomp przeniusl tutaj i wtedy snap zmnienilby nazwe teamu, to jest chyba najlepsze rozwiazanie. z takim potencjalem moglibysmy namieszac w polskiej czolowce i fajnej by sie liczyly z taka konkurencja :D

a mozna zmieniac nazwe druzyny ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej jakby sie Barwkomp przeniusl tutaj i wtedy snap zmnienilby nazwe teamu, to jest chyba najlepsze rozwiazanie. z takim potencjalem moglibysmy namieszac w polskiej czolowce i fajnej by sie liczyly z taka konkurencja :D

a mozna zmieniac nazwe druzyny ??
a nie mozna??

skoro mozna zmienic nazwe poddruzyny to i tej duzej tez powinna byc mozliwosc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm zreszta jezeli nie da sie zmieniac nazwy grupy to jedynym wyjsciem bedzie stworzenie nowej.... i przenisienia wszstkiego

ehh do [gluteus maximus] pomysl za duzo roboty, ale gdyby sie udalo to... 8) hmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam bym nawet chciał.. przestalibyśmy się wreszcie kłócić... bylibyśmy jedną wielką rodziną.... a te Tuningi by liczyli tyle dziennie co my przez godzinę  :twisted:

nie klucimy sie :) moze male sprzeczki

a tak btw to ma waszym forum byly dymy wiec lepiej nei przenoscie ich tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chce wam sie z tym babrac to prosze bardzo...

zreszta ToK bylby wysoko w takim teamie :)

PS: wolne to forum jakies macie... hehe koksik do was zawital to dopiero bedzie burdel :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...