Skocz do zawartości
..::SNAP::..

czy chcesz polaczenie druzyn tweak.pl i barwkomp ??

laczymy sie ??  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. laczymy sie ??

• tak
      31
    • nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na tak :]

Z tym ze jedynym sensownym rozwiązaniem jest wchłoniecie słabszego przez silniejszego ;-)....

IMO nie mam sensu robienie innego teamu, lepioej by jeden przyłączył sie do drugiego. I mniej roboty i przjemność większa ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Choć jestem z Brwkompu to jak na obu forach zapadnie decyzja za połączeniem to nie widze większego problemu przejścia pod szyld Tweak'a. Kiedyś na obu forach nieśmiało wspominałem o takiej możliwości ale wtedy nie spotkało się to z wiąkszym odzewem. Przecież i tak się SETI ku końcowi chyli. Jak już BIONIC wejdzie na poważnie to wtedy można coś nowego stwożyć pod wspólnym szyldem i się dalej bawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w skrocie , polaczenie zatraci caly sens tego wszytkiego ja napewno wylacze seti w momecie polaczenia , poniewaz nie bede widzial dalszego sensu liczenia

a walka z innymi druzynami?? swiat seti nie ogranicza sie tylko do rywalizacji z barwkompem, ktory ma teraz do nas prawie 70k straty. druzyna z dorobkmiem prawie 600k WU i przeiczalnoscia rzedu 4k/day moglaby i namieszalaby w krajowym rankingu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemeic sory ale maja 70 k poniewaz odeszlo od nich kilka osob , a nie z powodu naszej super postawy, a skoro w ten sposob mowimy to mozemy sie przylaczyc do seti home poland, przeca to konkyrencja miedzy narodowa , i an to samo wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemeic sory ale maja 70 k poniewaz odeszlo od nich kilka osob , a nie z powodu naszej super postawy

wiem z jakiego powodu maja, ale nie zmienia to faktu, ze mamy nad nimi ogromna przewage. zasadniczo nie liczy sie powod a efekt. przed rozlamem mielismy prawie 10k przewagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak czy siak w momecie polaczenia ja mowie narazie panowie i tyle co mam do powiedzenia w tej srawie , nie poto sie starlem zeby te 10 uw , dziennie zrobic ( heh sam proponwales mi zebym sie do was przylaczyl ) zeby teraz polaczyc sie z nimi , rozumiem co da poaczenie tych ekip , ale dla polski wynik ogolny bedzie ten sam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zembol: tak czy siak BARWKOMP dla nas juz konkurencja nie jest. wiec juz z nami nie mogą konkurować, czyli nie będzie konsolidowało to naszego teamu według twojej teorii.

a ja myślę że jednak bardziej będzie konsolidować i motywacja wzrośnie.

tam nie ma druzyny liczącej okolo 100 wu dziennie. najmniej to 190-200. wiesz ile kompów muszę skombinować żeby walkę z nimi nawiązać ? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem za; bedzie weicej ludzi liczyc, wieksza walka o pozycje w rankingu, moze ten dzial sie pozadnie rozkreci; a co do nazwy to mozemy sie nazwac: "nie bedzie tiuningpc plul nam w twarz ni dzieci nam tiuningowal" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz... czytajac wypowiedzi na forum flamastrow http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=3631 to nie wydaja mi sie aby to polaczeni doszlo do skutku; najpierw trzeba bylo dogadc szczeguly a potem rzucac ankiete; a tak to pewnie nic z tego nie wyjdzie;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem osobiscie na NIE i podzielam zdanie zembola...

Ps. Nie po to odszedlem od osobnikow o zagmatfanej osobwosci, zeby sie lanczyc teraz z nimi jak sie polonczymy to spierdykam gdzies indziej...

A przewage Tweak ma tylko, ze sie Barwkomp rozsypal ostatnimi czasy i watpie, zeby teraz sie podniosl do tego poziomu co byl przed tem... Jednym slowem Barwkomp jest skonczony i ja osobiscie bede robil wszystko, aby go pograzyc... :!: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...