Skocz do zawartości
..::SNAP::..

czy chcesz polaczenie druzyn tweak.pl i barwkomp ??

laczymy sie ??  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. laczymy sie ??

• tak
      31
    • nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

czytalem ankiete na forum infoPC i oni nie chca sie polaczyc

NIE TO NIE  

nie bedziemy sie prosic, jak chca to niech licza sami

Święta racja nikogo na kolanach prosić nie będziemy zresztą brawkomp prawie się rozpadł mają może ze 4 userów co jeszcze licza przyzwoicie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo polowa UFO nie chce liczyc dla Tweakow i dlatego tak sie stalo nie moja wina ja nie jestem jej zalozycielem, a wiec nie mam sily praktycznej gdzie UFO ma sie znajdowac mam tylko sile teoretyczna, bylem jednym z liderem grupy UFO...

Ps. Sorka za zamieszanie ALL... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe Birdman - załóż nowe konto i licz :lol: będziesz miał z kim walczyć ... przez miesiąc potem od początku by było trzeba :lol: widzisz ? nie trzeba tyle liczyć bo wtedy już nie ma rywalizacji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe no ładnie to do tego juz doszło :lol: zagłosowalem na Nie, ale jesli sie jednak polaczymy to luzik. Tylko jeden taki pomysl... może Barwiki podopisują kolo swoich kont "Barwkomp" tak żeby było wiadomo skąd są, no i oczywiście dalej bedzie rywalizacja TWEAKvsBARWKOMP :D :D :D ?? to samo mogli by walnąć w podpisach na forum, to nie bedzie mi sie mieszało :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dizzy masz cos do mnie ofyflusie...  :?

Koks jesteś śmieszny z tym co robisz.

Odchodzisz z Barwkompu - co jeszcze mógłbym zrozumieć bo dostałeś bana (pomijając to że ban ci się według mnie należał).

Przychodzisz tu. Potem idziesz na TuningPC. Na Tuningu cię nie chcą bo sie boją że im zrobisz gnój. Teraz to nawet nie wiem gdzie jesteś.

Dla mnie wygląda to po prostu niepoważnie.

PS.

Więcej nie będę się odnosił do twoich wypowiedzi na tym forum - nie chę tu robić śmietnika. Możesz sobie pisać o mnie co chcesz - z mojej strony nie będzie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a niech sie kloca, wszak maja do tego prawo;

Ale od tego maja PW a nie forum.

Co do ankiety to dalem na NIE. Dlatego, ze tak jak inni liczylem caly czas dla Tweak.pl i nie mam zamiaru nic zmieniac.

Jesli ktos sie chce laczyc to niech dojdzie do naszego teamu i tyle - bedziemy liczyc razem a to o to wlasnie chodzi.

Nie biore nawet pod uwage zmiany nazwy czy cos... jesli projekt ma sie skonczyc, to i ja chce z nim skonczyc wlasnie w tej druzynie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dizzy ja znam Twoje popierniczone zdanie, ktore wynika z braku wysokiego IQ i nawet nie bede go komentowal ja wiem swoje i inny tez wiedza swoje, lecz z Twego posta wynika, ze akurat Ty niestety wiesz bardzo malo na temat tej calej sytuacji zemna-forum i dojsciem do jakis innych grup, wiec jak chcesz sie wypowiadac pierw sie dowiedz dokladnie, a nie wprowadzaj inne forum w blad... :!: :evil: :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...