maciej Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 W nawiazaniu do tematu o kolorze AGOIA . czy była róznica w kręcalności pomiędzy TB z rdzeniem błękitnym i fioletowym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 W nawiazaniu do tematu o kolorze AGOIA . czy była róznica w kręcalności pomiędzy TB z rdzeniem błękitnym i fioletowym?Wg. mnie nie było i nie ma ! Po prostu różnych farb użyli do zabezpieczenia ciągłości ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 No nie wiem. W zestawieniach wyników podkręcania zaznaczają kiedy podkręcanie dotyczyło niebieskiego rdzenia...I jakiej farby?! Przecież to krzem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sorry za offtopic, ale moze przydac sie to kilku osobom. Maciej - na jakiesj konfiguracji chodzi Twoj Athlon. I czym go chlodzisz, no i jaka masz temperature. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 W nawiazaniu do tematu o kolorze AGOIA . czy była róznica w kręcalności pomiędzy TB z rdzeniem błękitnym i fioletowym? Kiedyś coś o tym pisali ale gdzie to nie wiem bo już dużo czasu od ukazania się tego artykułu mineło, ale róznice poniędzy kolorami były nieznaczne wynikały raczej bardziej że szczęścia i umiejętności overclockera niż w różnicy pomiędzy kolorem rdzenia, moim zdaniem nie ma żadnej róznicy, a jeżeli taka jest to bardzo niewielka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Co do chłodzenia mojego procka to zobacz w dziale MODYFIKACJE - MACPIE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...