[ HAIZ ] Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mam R9500pro, od Xpower, ale jest to build by ati, wlaczajac kompa podczas wgrywania biosu jest jakis niewielki syf na ekranie(biale kresi literki pozamazywane), wlaczajac 3Dmarka 2001 nie przechodzi calego wiesza sie na nature, 2003 przechodzi bez problemu. Dziwny przypadek, mam chec na jakiegos moda, ale wykonujac go utrace gware, a karta nie do konca jest sprawna. Podejrzewam zasilacz bo napiece 3.3 mam 2.8-2.9 ( zasilacz ma chyba 2 miechy :? ) Moze jakies koncepcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Sprawdz na jakims dobrym zasilaczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 A moze ty nie rozumiec Polisz, i dlatego byc niezrozumianym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no to jak masz mozliwosc to sprawdz ja na porzadnym zasilaczu .. bo te twoje 2 to shit . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Shit jakich malo, chyba nawet codegeny sa lepsze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...