slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Który zasilcz byście polecali MAXPOWER ENERMAX CWT wszystkie 300W ale nie znam modeli tylko nie piszcie od razu ze ENERMAX bez zastanowienia bo chyba te inne są też warte uwagi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 JA bym brał Codegena ! Mam i nie narzekam ! Szkoda kasy na firmowe....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 niestety spaliły mi sie dwa codegeny 300 ktoś powie moze miałem pecha ale nie mam czasu latac do sklepu i wymieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Cytat JA bym brał Codegena ! Mam i nie narzekam ! Szkoda kasy na firmowe.......a ja mialem 2 i to byly (mam nadzieje) 2 ostatnie zasialcze Codegena jakie mialem :x - szczerze odradzam i nie polecam takich przykrych doznan IMHO nie ma co oszczedac na zasialczu w koncu to on stanowi serce kompa, a nie procesor (procesor to tylko mozg kompa) BTW Wofek pochwal sie napieciami przy pelnym obciazeniu - tylko szczerze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 pewnie napięcia Wofka trenenują skok wzwyż i bungie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Cytat niestety spaliły mi sie dwa codegeny 300...witam w klubie - mi tez sfajczyly sie 2 Codegeny :x jezeli moge polecic cos innego niz w ankiecie (glosowalem za Enermaxem) to polecam Topowery 420W - np TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Mi sie spalily dwie zasilki blizej nieznych firm nawet nie codageny i powiem krotko , lepiej nie oszczedzac na zasilce i przynajmniej kupic przyzwoita . Czesto wystarcza 300 z dobrej firmy . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 :arrow: ja polecam HuntKey 300W (118 zl, a moze taniej)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat :arrow: ja polecam HuntKey 300W firmy ModeCom (118 zl, a moze taniej)... hmmm znowu chyba masz pecha modecom nie jest producentem zasilaczy!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat hmmm znowu chyba masz pecha modecom nie jest producentem zasilaczy!!!!!! :arrow: jak pech to pech. myslalem, ze zasilacze sa ich produkcji, ale wyglada na to ze sie pomylilem. przepraszam jezeli wprowadzilem kogos w blad. wkoncu pisalem tego posta ok. 2 w nocy i nie raczylem sprawdzic jaki producent widnieje na zasilaczu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A ja bym polecil huntkey 400W za 279 zeta w balcie. Duzo ludzi z forum i moich znajomych ma obudowy z zasilaczami huntkey i je sobie chwala wiec moze sa cos warte :D , no i ta cena :P . A sam mam enlighta 300w i jest super bardzo stabilnie trzyma napiecia i z super obudowa en7237 kosztowal 279 zetow :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 nie wiem, ktoory raz to pishe, ale enlight rulezz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 bierz co chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat bierz co chcesz :D :) :D lukas666, a jakiego zasilacza ty polecasz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja narazie mam HUNTKEY'a i mam 2 hd 2 cd gf3 ti 6 coolerów podkręconego proca i jeszcze pare kart pci i ma wyśmienite napięcia. A z tych 3 co podałeśto ENERMAXA TYLKO !!! :roll: :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Witam Po moich doswiadczeniach to chiba tez wziolbym ENERMAX'a - tylko ta cena 8O . To natomiast pytalem i pisalem o moim Huntkeyu i spalonym Codegenie: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=7094&highlight= Pozdrawiam Kolegow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat IMHO nie ma co oszczedac na zasialczu w koncu to on stanowi serce kompa, a nie procesor (procesor to tylko mozg kompa) hehe, benek a co powiesz na to: serce to chipset, a zasiłka to żołądek ? ja polecam mój "żołądek": post w tym temacie http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=7518 muszę rozkręcić budę i sprawdzić jaka to firma... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimonM Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja tam mam Starnet 350W za 110 zł 8) (z dwoma wiatrakami oczywiście :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 z 3 podanych enermaxa ale jak masz kaske to enlighta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Moze ktos sie wreszcie wylamie i zaglosuje na cos innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat hehe, benek a co powiesz na to: serce to chipset, a zasiłka to żołądek ?podtrzymuje to co powiedzialem: proc = mozg (tam dokonuje sie "myslenie" i inne takie np obliczenia) zasilacz = serce (pompuje do calosi zyciodajna energie) mobo (cale bez wydzielania czesci) = kregoslup (bo dzwiga cale ustrojstwo w kompie, co najwyzej chipset = rdzen kregowy) :) jak wysiadzie mozg albo kregoslup a dziala serducho - to jeszcze zyje (dzialaja wiatraczki, napedy sie kreca, mrugja oczka znaczy diody :lol: itd), ale jak wysiadzie serducho to co bys nie robil nic nie dziala - trza robic przeszczep (kupic nowy zasialcz) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Cytat Cytat hehe, benek a co powiesz na to: serce to chipset, a zasiłka to żołądek ? podtrzymuje to co powiedzialem: proc = mozg (tam dokonuje sie "myslenie" i inne takie np obliczenia) zasilacz = serce (pompuje do calosi zyciodajna energie) mobo (cale bez wydzielania czesci) = kregoslup (bo dzwiga cale ustrojstwo w kompie, co najwyzej chipset = rdzen kregowy) :) jak wysiadzie mozg albo kregoslup a dziala serducho - to jeszcze zyje (dzialaja wiatraczki, napedy sie kreca, mrugja oczka znaczy diody :lol: itd), ale jak wysiadzie serducho to co bys nie robil nic nie dziala - trza robic przeszczep (kupic nowy zasialcz) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buahahahaaaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 qrna fajny temat na osioła, można by go ciągnąć i nieźle się polać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...