THORGAL Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nagralem plyte na stacjonarnej nagrywarce DVD i plyta z niewiadomego mi powodu nie chce sie czytac :evil: Ma kilka rysek ale nie ma dziur ani przeswitow Nero w nagrywarce komputerowej widzi sesje ale system nie widzi plyty...chce skopiowac obraz i przekopiowac na inna plyte Kiedys slyszalem ze jest soft do odczytu zniszczonych plyt CD ale czy DVD tez ? Plyta nie jest zamknieta choc jest nagrana do konca Macie jakis pomysl :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Polecam to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Kiedys mialem porysowana plytke na ktorej bardzo mi zalezalo i moj przyjaciel przyniosl mi taka biala paste, po ktorej rysy po prostu zniknely - plytka chodzi do dzis dnia. On jakos ze stanow ja sobie zalatwil, ale nie znam nazwy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...