poca Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Jeden z najlepszych wedlug mnie zespolow rockowych. Przestal istniec. Po 8 latach i po 3 wspanialych albumow, zespol dal sobie spokoj. Wiec w oficjalnych oswiadczeniu http://www.creed.com/pop.html ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no mi się najbardziej podobało My Sacrifice . ,... szkoda ich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 To jeden z niewielu zespolow ktorego piosenki wszystkie mi sie podobaly. Ciagle mecze - bez znudzenia. Higher, Weathered, My Own Prison oraz moje ulubione Freedom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja pierwszy raz slysze o tym zespole :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja pierwszy raz slysze o tym zespole :/ to albo jestes mlody albo .......sluchasz techno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ja pierwszy raz slysze o tym zespole :/ to albo jestes mlody albo .......sluchasz techno :lol: pewnie to 2 :lol: szkoda kapeli, swojsko grała :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 _VIP_ trafiles w 10. Jestem mlody i slucham techno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 to natychmiast przestan,jeszcze nic nie jest stracone :D szkoda creed'a bo fajnie grali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No creed był git :( Nie słuchałem ich nałogowo ale przyjemnie grali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nareszcie. Gdy gdziekolwiek w radiu lub w TV zaczyna lecieć ich piosenka odrazu przęłączam/wyłączam. Ich granie usypiało. Wg mnie profanacja rocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Wg. mnie to teraz będzie lecieć nawet częściej właśnie przez to że już ich nie będzie a w radiu daaaaaaaawno ich nie słyszałem. Co do profanacji - przesadzasz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nareszcie. Gdy gdziekolwiek w radiu lub w TV zaczyna lecieć ich piosenka odrazu przęłączam/wyłączam. Ich granie usypiało. Wg mnie profanacja rocka. Wypluj te slowa. Ich doskonala melodia wprawiala mnie w trans. Super zespol. Juz wole zeby te wszystkie Slipknoty, Korny, SOAD itd. przestaly istniec, ale zeby CREED znowu ozyl i nagrywal kolejne wspaniale albumy. :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epol Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ['] (świeczka) dla Creeda. Dlaczego już nie grają :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 szkoda ... fajnie grali to teraz trzeba ich pozegnac WITH ARMS WIDE OPEN What is Life For do tej pory gram sobie na wioselko w pochmurne smutne wieczorki ;/ w sumie lepiej zeby sie rozpadli niz zeby ktorys zginala albo sie przecpal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ...w sumie lepiej zeby sie rozpadli niz zeby ktorys zginala albo sie przecpal :) Wlasnie, przeciez zawsze moga znowu zagrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 wlasciwie to wydali nie trzy a cztery albumy. jednak ten 4 mozna nazwac do konca niepelnoprawnym, tytul mowi wszycho: "Acoustics and Rarities". Chociaz... sa na nim 3 nowe piosenki(z 15). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 całe szczęście że to kapela padła a nie projekt gry kreed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ...w sumie lepiej zeby sie rozpadli niz zeby ktorys zginala albo sie przecpal :) Wlasnie, przeciez zawsze moga znowu zagrac... no pomysl..... za 3 lata plyta lub koncert i.....jeszcze wiecej kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Też ich lubiałem :(. Zwłaszcza podobały mi sie teledyski: My last breath i Bullets. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 A dla mnie była to komercha i powielanie ... Przyjemnie sie sluchalo melodie wpadaly w ucho ale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 O zmarlych nic zlego sie nie mowi , dlatego pomne to tylko milczeniem . Dla mnie natretny komar z radia ale gusta i gusciki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Rest In Peace CR33D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...