slayne Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 chłopakom chyba sie coś trachło http://allegro.pl/showitem.php?item=6856532 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 kurde dać prawie 10 razy więcej niż jest warta to trzeba być już nieżle zmęczonym :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a slyszales o takich ciolkach co podbijaja aukcje ? To wlasnie taki dobry przyklad debilizmu ! Glupoty i chamstwa z jakim normalni ludzie musza sie spotykac w tym kraju na kazdym kroku ! Rozstrzelal bym ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 a slyszales o takich ciolkach co podbijaja aukcje ? To wlasnie taki dobry przyklad debilizmu ! Glupoty i chamstwa z jakim normalni ludzie musza sie spotykac w tym kraju na kazdym kroku ! Rozstrzelal bym ! niestety masz Libero racje :cry: :cry: przez takich cierpi wiele normalnych osób. Nie trzeba szukać daleko wystarczy popatrzeć na zachowanie niektórych forumowiczów i od razu nie chce sie już nic więcej pisać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hmmm.... wedlug mnie jakis gosc wcsinal jedna 5 za duzo... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 hmmm.... wedlug mnie jakis gosc wcsinal jedna 5 za duzo... :lol: podbijaja kolesiowi aukcje chba nie sądzicie że ją kupią od niego ale jak by chcieli więcej to mam 2x 128 MB do sprzedania powiedzmy za 1200 :D :D :D :D :D :D :D no i oczywiście pokryje koszty transportu przy wpłacie na konto z góry wylicytowanej kwoty :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Robicie z igly widly. Jest wyrazna pomylka. Koles chcial dac 35 a dal 350 (wcisnelo mu sie). Ten drugi se jajca robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 moze maja za duzo kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Robicie z igly widly. Jest wyrazna pomylka. Koles chcial dac 35 a dal 350 (wcisnelo mu sie). Ten drugi se jajca robi. :arrow: nie wydaje mi sie, zeby to byla pomylka. po prostu kolesa nudzilo sie i chcieli zablysnac na allegro :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Albo ktos miał chrapkę na tą pamięć :lol: , wkurzyl sie ze osiągnęła wysoką cene i umyslnie podbil cene - wczesniej tworzac fikcyjny profil. Koles i tak sprzeda pamiec po cenie jaka uzna za dobrą bo moze odzucic dwoch ostatnich delikwentow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ewentualnie moglo to byc tak: gosc pomylil sie piszac 350 zamiast 35... jak spotrzegl sie co wpisal... spanikowal i zeby uniknac ewentualnych kosztow i zalozyl drugie, fake konto , podbil cene i uratowal siebie od tej wysokiej sumy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ewentualnie moglo to byc tak: gosc pomylil sie piszac 350 zamiast 35... jak spotrzegl sie co wpisal... spanikowal i zeby uniknac ewentualnych kosztow i zalozyl drugie, fake konto , podbil cene i uratowal siebie od tej wysokiej sumy... ;) o! bardzo wiarygodna wersja. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 ewentualnie moglo to byc tak: gosc pomylil sie piszac 350 zamiast 35... jak spotrzegl sie co wpisal... spanikowal i zeby uniknac ewentualnych kosztow i zalozyl drugie, fake konto , podbil cene i uratowal siebie od tej wysokiej sumy... ;) :arrow: ta wersja jest bardzo przekonujaca i daje duzo do myslenia. moze to jednak nie byly 'glupie zabawy' tylko ratowanie sytuacji 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Mialem isc na psychologie... ale dalem sobie spokoj ;) moze zle zrobilem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Gdzies tu mialem 32MB PC100 Chyba do kolesi napisze czy by nie chcie;li kupic za powiedzmy 200zeta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 HAHA :lol: kiedys takie pamiatki mailem, teraz pozostaje tylko jedno pytanie kto i dlaczego kupuje cos takiego za tyle :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Allegro schodzi na psy :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 z tego co niedawno rozmawiałem z kumplem to nie da sie założyc drugiego konta na ten sam adres ani fikcyjnego konta bo zeby sie zajerestrowac to podobno przychodzi do domu list taki zwykły z jakims kodem potwierdzającym rejestrację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 z tego co niedawno rozmawiałem z kumplem to nie da sie założyc drugiego konta na ten sam adres ani fikcyjnego konta bo zeby sie zajerestrowac to podobno przychodzi do domu list taki zwykły z jakims kodem potwierdzającym rejestrację list jest pom to zeby m,ooc sprzedawac!!! mozna zakladac fake konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jak to sie nie da ja dostalem negatyw i zalozylem sobie drugie :) joz tlumacze co bylo z tym negatywem kupowalem od goscia jakies tam Voodoo wylicytowalem wszystko spox mailuje do gostka zeby wyslal zapobraniem(mial napisane ze przyjmuje takie formy platnosc!!!) gosci mi odpisal ze chce 20 na konto to mi wysle reszte za pobraniem ja sie niezgodzilem bo joz pare razy sie nadzialem na takie cus ze wplacasz troche kasy a gostek znika i potem szukaj goscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 jak to sie nie da ja dostalem negatyw i zalozylem sobie drugie :) joz tlumacze co bylo z tym negatywem kupowalem od goscia jakies tam Voodoo wylicytowalem wszystko spox mailuje do gostka zeby wyslal zapobraniem(mial napisane ze przyjmuje takie formy platnosc!!!) gosci mi odpisal ze chce 20 na konto to mi wysle reszte za pobraniem ja sie niezgodzilem bo joz pare razy sie nadzialem na takie cus ze wplacasz troche kasy a gostek znika i potem szukaj goscia I facet z Pruszkowa to pisze ??? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 mieszkam dopiero 2-gi rok wiec jeszcze nie mam "kontaktow" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...