Proofit Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam! Juz od prawie roku uzywam tej myszki. Wszystko by bylo dobrze ale po jakis 5-6 miesiacach zaczal mi szfankowac lewy przycisk :( Ze juz nie wspomne o tym ze farba sie sciera! Teraz przezucam sie na model x-718. Ciekawe czy bedzie lepsza? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam! Juz od prawie roku uzywam tej myszki. Wszystko by bylo dobrze ale po jakis 5-6 miesiacach zaczal mi szfankowac lewy przycisk :( Ze juz nie wspomne o tym ze farba sie sciera! Teraz przezucam sie na model x-718. Ciekawe czy bedzie lepsza? Pozdro kup, kup ta 718 i ja potem tu opisz ;] bo tez sie zamierzam, ale moze jeszcze ta model wyzsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 kup, kup ta 718 i ja potem tu opisz ;] bo tez sie zamierzam, ale moze jeszcze ta model wyzsza.A wiec mam ale ta z literka F (X-718F) Mysz sprawuje sie o wiele lepiej od SWOP-80. posiada bardzo cienki kabelek(prawie go nie czuc) :D . Fajna sprawa z tym 3xFire Button (przydaje sie w CSa i inne FPSy).Mysz jest lzejsza od starego gryzonia, co sprawia ze reka sie nie meczy, posiada tez gume pod kciuk ;) (nie zjezdza). Co tu duzo mowic mysz godna polecenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...