NiCCo Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Witajcie! Mam kumpla ktory bedzie lada dzien wracal z USA i chce przywiesc cd_rw, moze wzial bym tez dla siebie - czas zmienic tego tdk cyclone x24 :) Tylko teraz problem co wybrac???? Jak juz to decydowal bym sie na hardcore czyli x48 bo sa podobno bardzo tanie tam w USA. Prosil bym o rade co kupic. Kumpel podal mi dwa adresy firm jakie widzial w sklepach: http://www.optorite.com/cw4802.htm http://techsupport.iomagic.com/support/cdr...16x48/index.htm powiedzcie co sadzicie o tych modelach i wogole cz warto to brac (szczegolnei tani jest io magic). Ale jak tam jest z kopiowaniem zabezpieczen... ? Lite on'a nie ma sensu wiesc z usa bo cena powala :( . Wiec moze coz z tych 2ch - albo inne sugestie. Z gory dzieki pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zapytaj na www.cdrinfo.pl Jak z USA to rozejrzyj sie za TEAC. To firma z USA i chyba już wypuścili CDRx48.Warto sprawdzć, może będzie tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Moj kolega z Kanady poleca: - Plextor'a - Ricoh'a - Teac'a - (ewntualnie) Yamahe A, ze dosyc wiele robi kopii bezpeiczenstwa (dla siebie i znajomych :wink: ), wie co mowi 8) Tak wiec, rozejrzyj sie w cenach tych napedow tam i porownaj z polskimi. Zaleta tych producentow jest serwis i siec serwisowa w Polsce (czego nie mozna powiedziecby pewnie o tych zaproponowanych przez Ciebie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Moj brat wczoraj wrocil i przywizl sobie SONY 40x12x48 za 70$. Plextor jest za 120$ pewnie 48x to bedzie jeszcze dorzsza ale nie oplaca sie takiej juz kupowac. Lepiej zaoszczedzic na tych 8x i kupic sobie plytki do nagrywania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja bym uważał.Obecnie mieszkam w Czechach i znajomy Czech wrócił ze Stanów po wakacjach.Zamówiłem u niego Radka oryginał ATI. Nie zdążył kupić i tu był fart bo bagaże na lotnisku mu tak strzepali , że cło by mnie nie ominęło . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...