Gość Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 mam kolejny problem 8) Podczas instalacji sterowników do mojego sb live wiesza sie windoza :roll: to już koniec tej karty , czy można jeszcze ją uratować?? wpierw podniosłem napięcie na AGp i domyślam sie że to tego wina. zjarałem kolejną kartę?? :oops: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 wie ktoś coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Nie masz gdzies w poblizu (kumpel) innego kompa aby sprawdzic czy u niego Twoja karta bedzie smigac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 na innym kompie to samo. zwiecha podczas instalacji urządzenia;/ uratuje sie ją jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zainstaluj ja w 1 slot pci moze problemy zprzerywaniami masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 poco podnosisz napiecie agp skoro karta jest na pci ? te stery creativa czesto podczas instalki na zasmieconym systemie sie wieszaja, nie sadze zeby to byla wina karty. usun wysztkie pozostalosci starszych sterownikow z dysku i z rejestru, przeluz karte do innego pci, ponow instalke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 chyba mnie źle zrozumiałeś. wpierw podniosłem napięcie na AGP dla grafiki , a potem dźwiękówka przestała działać. próbowałem z innymi slotami nawet z innymi kompami. system czysty, świeżo instalowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeNtHaL Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 to chyba [gluteus maximus] zbita :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...