stranger Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Znacie moze jakies proxy do seti ktore pracuje pod Linuxem, najlepiej zeby generowalo statystyki? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 mozesz sobie na kompie zainstalowac setiqueue i z niego kozystac; robi statystyki i wogule; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 on chcial na linuxa edit: teraz to juz nie iwem: a) proxy ma obslugiwac kompa ktory stoi na linuxie ? B) proxy ma byx postawione na linuxie. zaznacz odpowiedz i przeslij wypelniona ankiete do birdmana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 no mam linuxa i chce miec na nim jakis proxy ktory bedzie mi potrafil pokazywac kto ile w naszym mini teame liczy i jeszcze do tego staty jakies fajne that all folks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 no to setiqueue nie da rady, bo to pod winzgroze jest; poparz tu: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/links_a...html#links_unix moze cos sie znajdzie; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 http://www.setiqueue.org/linux.asp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a widzisz :] jednak cos tam jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wszystko Oki tylko jest jeden problem, Co gdy ktos ma linuxa bez X'ow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wtedy ten ktos instaluje x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Po co mi X'y na serwerze? Nie bede ich trzymal tylko dla seti... :( Jakies inne programy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 tu szukales : http://setiathome.ssl.berkeley.edu/links_a...html#links_unix ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Tak duzo martwych linków... znalazlem jeden ciekawy link (i dzialajacy :) ) ale program wymaga jre i nie wiem jak sie do niego zabrac... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 popyta jw dziale linuxa; pewnie najpierw cie zjada za to ze nei szukales, potem wytkna google, a na koniec okaze sie ze nikt nic do konca nie wie; no ale moze sie jednak uda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Wiem, wiem jak zawsze :) jak znajde ponownie link do tego programu (co uzywa jre) to wrzuce tutaj moze cos wymyslicie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...