bbc20000 Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Musze wymienic DVD-ROM Mysle nad LG 16x/48x UDMA-2 lub Pioneer 16x/40x UDMA-4 Nigdzie nie moge znalezc recenzji Pioneer 16x model 117 Dlatego moje pytanie Co powinno byc szybsz 48x UDMA-2 czy 40x UDMA-4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Bierz tego Pioneera (polecam wersję z tacką, slot rysuje płytki) Ja nie widzę różnicy między UDMA 2 a 4 w DVD. Mam teraz tego Pioneera (ATA 66), ale miałem jeszcze HITACHI i TOSHIBE, wszystko było ok, a tego LG to odradzam. Kiepka firma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Kup Pioneera, mam go i jest super... wersja SLOT i wcale nierysuje plytek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Bierz tego Pioneera (polecam wersję z tacką, slot rysuje płytki)przez 1,5 roku posiadania Pionka 106S slot-in nie porysował mi żadnej płytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Bierz tego Pioneera (polecam wersję z tacką, slot rysuje płytki) Ja nie widzę różnicy między UDMA 2 a 4 w DVD. Mam teraz tego Pioneera (ATA 66), ale miałem jeszcze HITACHI i TOSHIBE, wszystko było ok, a tego LG to odradzam. Kiepka firma. ja mam 2 lata slot-in i nie porysował żadnej płyty więc nie pisz bzdur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 nie biez lg mi nagrywarka lg zardzewiala :DDDDDDDDDDDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 nie bierz LG, ale ponoć LITEON ostatnio wypuścił nieźłe DVD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tres0r Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Hmm bruce jak Ci zardzewiała pewnie masz nową CDRW LG'ka bo ta firma na najlepszy serwis w polsce i wymienia tylko na nowy sprzęt , a poza tym Lite-on ma daremne szuflady na zabki które skrzypią :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Bierz tego Pioneera (polecam wersję z tacką, slot rysuje płytki) Ja nie widzę różnicy między UDMA 2 a 4 w DVD. Mam teraz tego Pioneera (ATA 66), ale miałem jeszcze HITACHI i TOSHIBE, wszystko było ok, a tego LG to odradzam. Kiepka firma. ja mam 2 lata slot-in i nie porysował żadnej płyty więc nie pisz bzdur Niech no się trochę rolki przybrudzą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Fajny konfig :!: :!: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 hehe pionera to mieliśmy w budzie - taki co sie mu płyte wkłada w takie ch**stwo :) grzał sie jak ruski traktor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Bierz tego Pioneera (polecam wersję z tacką, slot rysuje płytki) Ja nie widzę różnicy między UDMA 2 a 4 w DVD. Mam teraz tego Pioneera (ATA 66), ale miałem jeszcze HITACHI i TOSHIBE, wszystko było ok, a tego LG to odradzam. Kiepka firma. ja mam 2 lata slot-in i nie porysował żadnej płyty więc nie pisz bzdur Niech no się trochę rolki przybrudzą... chyba przez dwa lata zdążyły się przybrudzic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ostsnio LG zaczyna robic dobre napedy, przynajmniej jezeli chodzi o nagrywarki. TPSA - TO PSY!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITI Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja mam DVD Pioneera 10x/40x wersja Slot IN i tez na poczatku myslalem, ze plyty sie rysuja, albo naped sie zakurzy :), ale wszystko jest super. Jedyno co to moze troche glosniej chodzi w stosunku do wersji z tacka, ale jezeli to Ci przeszkadza, to mzoesz kupic wersje z Tacka tego napedu. Osobiscie polecam Slot IN :) np. dlatego, ze nie musisz czekac, az sie tacka wysunie przy wkladaniu, i wsunie przy wyciaganiu plyty CD - o wiele szybciej :) A szybsze jest oczywiscie UDMA 4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...