Marceli Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Witam. Krece athlona xp 2500+. Puscilem go 11x200 temp w spoczynku 35-28 stopni podczas tworzenia ponad dwugodzinnego divx gdzie procesor jest wykorzystywany w 100 procentach temp wzrosla do 45 stopni chyba nie tak zle. Mam pamieci kingston 256 na 400 dokladna nazwa to KVR400X64C3A/256 gdy puscilem go 11x210 temp w stanie spoczynku 38 stopni to pamieci poszly na 420 bodajze i mam pytanie ile moga one tak zgrubsza wytrzymac?Pracuja caly czas 3.0-3-3-8 Plyta to Epox 8KRAI, napiecie procesora 1.65V. W ogole co byscie doradzili czy zostawic to juz tak czy jeszcze sprobowac cos wykrzesac?Dopiero zaczynam krecenie wiec jeszcze nie znam sie za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 nie lubie takich tematow jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedzial. to tak jakbym sie pytal na ile pojdzie barton 2500+. wiadomo ze kazda sztuka chodzi inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 No niby tak ale mi bardziej chodzi o to aby wypowiedzieli sie uzytkownicy, ktorzy powiedza na jakich ustawieniach oni maja i jak sie sprawuje sprzet u nich Przeciez nie bede testowal, zeby mi sie cos spalilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 wiesz wszyscy na forum testuja (bo nie ma innej rady) i kazdy ryzykuje ze cos sie spali wiec takie twoje tlumaczenie jest dla mnie bez sensu. sciagnij sobie program prime95 albo memtest i testuj. ja bym zaczal od zwiekszenia napiecia i wrzucenia ich na 2,5-3-3-11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 a czy ta pamieć co mam w podpisie wytrzyma wogule jak kupie procesor bartka 2500?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 dokladnie tak samo: jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz. w czym masz problem zeby wejsc do biosu, ustawic pamieci na 333MHz i sprawdzic czy chodza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nie jest dobrze, postanowilem sprawdzic napiecia na zasilaczu I oto co sandra pokazala: Voltage Sensor(s) CPU Voltage : 1.66V +3.3V Voltage : 1.52V +5V Voltage : 5.11V +12V Voltage : 12.83V -12V Voltage : 1.87V -5V Voltage : 0.93V Standby Voltage : 4.99V Battery Voltage : 3.20V Jutro jade po nowy zasilacz. Tylko mam pytanie czy moze mi sie cos uszkodzic?( spalic itp. ) Czy poprostu komputer sie kiedys nie wlaczy bo napiecia sa za slabe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...