5M@I_3[ Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 koorwa ludzie, polewka mnie taka bierze jak to czytam :D:D:D:D biedny kolega, usiłuje zabłysnąć, a wy sie tak z niego nabijacie ! nieładnie !!!! PS tez czekam na screeny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wy wsioki piepszone wogole sie nie znacie gamonie patalacy kupcie sobie cpc i przetestujecie a nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 1. kultura :evil: 2. Zachowujesz sie jak przekupa an bazarze :lol: 3. Moze jakies testy wiarygodne ? 4. narazie tylko mowisz i jakos nie widze tych twoich "dowodow" Dzieki ci ! W tych ciezkich, szarych i okrutnych czasach potrawisz rozesmaic czlowieka do lez. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 te, kolego, ja ci uwierze, jak mi dasz te screeny... :D probujesz udowodnic cos nienormalnego wyzywajac nas ? Daj te screeny, to bedziemy przepraszac... Ale na eciepecie i tak sie nie przesiade ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KornicK Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 przyglądając się "zdanio-klectwu" kolegi radeon9800 sądzę, że nie ma sensu próbować wyegzekwować wymienione wcześniej zdjęcia owego zestawu chłodząco-mrożącego CPC :wink: mimo opisów na stronie producenta tego wynalazku nie wydaje mi się by było on w stanie pokonać podstawowe prawa fizyki słowem: jak dla mnie to bzdura a nie opinia na temat produktu pozostaje tylko kiwać głowami i głaskać ze współczuciem... niestety bywają wsród nas i tacy co rzekomo widzieli ósmą część Terminatora :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Niestety nie mam gdzie zapodac foty, bo bym pokazał, że na moim procku jest o wiele mniejsza temperaturka niz na szanownego kolegi radeon9800 :wink: :twisted: a w dodatku temp. w pokoju to jakies 23*C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wy frajerzy wogole sie nie znacie 15 c jest na 100% i nie jest to blad plyty glownej ale w takim programie ja np. motherboard procesor tez jest 15-18 stopni wiec skujcie paszcze z tymi gadkami wy wsioki piepszone wogole sie nie znacie gamonie patalacy kupcie sobie cpc i przetestujecie a nie radeon9800, zaliczasz ostrzeżenie. Jeszcze jedna wypowiedź w tym stylu albo inny równie udany topik -- i opuszczasz forum. BTW: skąd Twoje marzenia o freonie, skoro cpc takie boskie? Przestań zaśmiecać forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...