Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1. kultura :evil:

2. Zachowujesz sie jak przekupa an bazarze :lol:

3. Moze jakies testy wiarygodne ?

4. narazie tylko mowisz i jakos nie widze tych twoich "dowodow"

Dzieki ci ! W tych ciezkich, szarych i okrutnych czasach potrawisz rozesmaic czlowieka do lez. :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyglądając się "zdanio-klectwu" kolegi radeon9800 sądzę, że nie ma sensu próbować wyegzekwować wymienione wcześniej zdjęcia owego zestawu chłodząco-mrożącego CPC :wink:

mimo opisów na stronie producenta tego wynalazku nie wydaje mi się by było on w stanie pokonać podstawowe prawa fizyki

słowem: jak dla mnie to bzdura a nie opinia na temat produktu

pozostaje tylko kiwać głowami i głaskać ze współczuciem...

niestety bywają wsród nas i tacy co rzekomo widzieli ósmą część Terminatora :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie mam gdzie zapodac foty, bo bym pokazał, że na moim procku jest o wiele mniejsza temperaturka niz na szanownego kolegi radeon9800 :wink: :twisted: a w dodatku temp. w pokoju to jakies 23*C :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wy frajerzy wogole sie nie znacie 15 c jest na 100% i nie jest to blad plyty glownej ale w takim programie ja np. motherboard procesor tez jest 15-18 stopni wiec skujcie paszcze z tymi gadkami

wy wsioki piepszone wogole sie nie znacie gamonie patalacy kupcie sobie cpc i przetestujecie a nie

radeon9800, zaliczasz ostrzeżenie. Jeszcze jedna wypowiedź w tym stylu albo inny równie udany topik -- i opuszczasz forum.

BTW: skąd Twoje marzenia o freonie, skoro cpc takie boskie? Przestań zaśmiecać forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...