BlueICE Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Niewiem jak Abit na NForce'ie ale mój poprzedni IS7 v1.0 na mostku północnym miał wiatrak @7000obr/min (tukło się to niesamowicie i założyłem wtedy na mostek Zalmana 47). Późniejsze wersje miały większy radiator i wiatrak @5400obr/min. Tak jak mówie niewiem jakie wiatraczki sa na NForce'ie, ale pwenie też je slychać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Witam po pierwsze jak kupować sprzęt to nie w gralu 1. www.esc.pl 2. www.quantech.pl Po drógie: Ja bym płytke wziął Soltek 75frnl2 Po trzecie: Nie zalmana tylko wiatrak Pentagrama który wygląda niemal identycznie Po czwarte: Soltek nie ma żadnych bajerów także jak interesuje cię dzwięk z wyższej półki to bierz inne mobo Po piąte: w quantechu dogadasz sie zeby znaleźli ci bartona który pójdzie na 3200 nie koniecznie mobile Po piąte: Pozdrowionka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 to sie musze jeszcze dowiedziec jak z tym wiatrakiem :) bo jak to wyje to odpada abit :) ma byc prawie noiseless ten komp :) m.in. dlatego zalman i low obroty :) @$migacz 1. gral nieee :) tylko jakiegos tam linka rzucilem, esc oczywiscie :) a co do quantecha to troche drozsi sa, ale jak mi wybiora bartka... :) to kto wie, poza tym nie ma tam abita mojego :( 2. a co to jest? :> 3. no wlasnie nei wiem zalman podobno lepszy cichszy i wydajniejszy... ale drozszy za to :) a ktory pentagram masz na mysli :?: 4. j/w pojade do nich pogadac tak face2face :) zobaczymy co poweidza mi :) moze gdzies bedzie wreszcie kompetentna i mila obsluga :P pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...