Skocz do zawartości
CrazyJohn

intel (sprzedac) -> amd (kupic)

Rekomendowane odpowiedzi

Niewiem jak Abit na NForce'ie ale mój poprzedni IS7 v1.0 na mostku północnym miał wiatrak @7000obr/min (tukło się to niesamowicie i założyłem wtedy na mostek Zalmana 47). Późniejsze wersje miały większy radiator i wiatrak @5400obr/min. Tak jak mówie niewiem jakie wiatraczki sa na NForce'ie, ale pwenie też je slychać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam po pierwsze jak kupować sprzęt to nie w gralu

1. www.esc.pl

2. www.quantech.pl

Po drógie: Ja bym płytke wziął Soltek 75frnl2

Po trzecie: Nie zalmana tylko wiatrak Pentagrama który wygląda niemal identycznie

Po czwarte: Soltek nie ma żadnych bajerów także jak interesuje cię dzwięk z wyższej półki to bierz inne mobo

Po piąte: w quantechu dogadasz sie zeby znaleźli ci bartona który pójdzie na 3200 nie koniecznie mobile

Po piąte: Pozdrowionka :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie musze jeszcze dowiedziec jak z tym wiatrakiem :) bo jak to wyje to odpada abit :) ma byc prawie noiseless ten komp :) m.in. dlatego zalman i low obroty :)

@$migacz

1. gral nieee :) tylko jakiegos tam linka rzucilem, esc oczywiscie :) a co do quantecha to troche drozsi sa, ale jak mi wybiora bartka... :) to kto wie, poza tym nie ma tam abita mojego :(

2. a co to jest? :>

3. no wlasnie nei wiem zalman podobno lepszy cichszy i wydajniejszy... ale drozszy za to :)

a

ktory pentagram masz na mysli :?:

4. j/w pojade do nich pogadac tak face2face :) zobaczymy co poweidza mi :) moze gdzies bedzie wreszcie kompetentna i mila obsluga :P

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi