combat Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Czy qtos zna moze adrss z qturego sciagne pelna ver tej super gry. z gory thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Wszystko pieknie ale to, ze jestes nowy nie upowaznia Cie do lamania regul na tym forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A co to za gra ? Poza tym kolego troche zaradnosci ! moze mam ja dla ciebie sciagnac nagrac na plyte i na wlasny koszt wyslac ? Wam to juz chyba rece do [gluteus maximus] przyrosly ! Liczycie ze wszyscy za was (w tym wypadku Ciebie ) zrobia ! Paranoja ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A co to za gra ? Poza tym kolego troche zaradnosci ! moze mam ja dla ciebie sciagnac nagrac na plyte i na wlasny koszt wyslac ? Wam to juz chyba rece do [gluteus maximus] przyrosly ! Liczycie ze wszyscy za was (w tym wypadku Ciebie ) zrobia ! Paranoja ! Dokladnie . Ja mam takiego jednego w bloku juz mnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica bierze to mu komp nie dziala a to tego w necie nie ma . Szkoda gadac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 A co to za gra ? Poza tym kolego troche zaradnosci ! moze mam ja dla ciebie sciagnac nagrac na plyte i na wlasny koszt wyslac ? Wam to juz chyba rece do [gluteus maximus] przyrosly ! Liczycie ze wszyscy za was (w tym wypadku Ciebie ) zrobia ! Paranoja ! wiadc ze libero wrócił... juz wszystkich i wszystko j#^%# na forum... :) a koles jest na dodatek z poznania.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 :arrow: ten topic to na 'soft' sie nadaje (apel do adminow i moderatorow). P.S. gralem w demko i bardzo fajna gierka, ale juz nie dla mnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 no w sumie d..py dalem wiem tylko bardzo qr..a chcialem w to zagrac i szukam pomocy gdzie popadnie . WSZYSTKICH QTURYCH W JAKIS SPOSOB URAZILEM PRZEPRASZAM:( PRZYZNAJE SIE DO BŁĘDU TO NIE MIEJSCE NA TAKI APEL:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 .ace]http://www.zebj.brturbo.com/Gearhead_Garag...es.rg3.net].ace zobacz to ;) PS a jak nie to moge zrobic up`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 wiadc ze libero wrócił... juz wszystkich i wszystko j#^%# na forum... :) Eh to ze wrocilem nie znaczy ze sie zmienilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 A wiesz jak ja zrobilem ? zamiast pytac wszedzie to poszukalem na onecie i zaledwie ktorys z kolei link byl z pelna wersja !!! Najpierw sie szuka na onetach itp. pozniej pyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Jest to fajowa giera!!! Ja zaciagnalem juz dawno z Grokstera. Na pewno jeszcze tam jest, z tego co pamietam, zajmowala tylko ok. 50 MB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 taaa giera jest calkiem przyjemna szczegulnie ze mozna se z netu posciagac dobre bryczki :mrgreen: A tak apropo combat jak chcesz ta giere i jestes z poznania to napewno wiesz ze na bema wszystko jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja szukalem jusz w onecie i wp i i interii i gowno znalzlem kilka linkow gdzie byly recenzje:( panod UPLAODA pliiss contect me:) gg 2848260 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja szukalem jusz w onecie i wp i i interii i gowno znalzlem kilka linkow gdzie byly recenzje:( panod UPLAODA pliiss contect me:) gg 2848260 najpierw sprawdz te linki: ftp://free.techno-link.com/freeteam/Games...ad%20Garage.rar http://planeta.terra.com.br/lazer/dbshin/gearhead.ace http://games.alessandro.brturbo.com/jogos/gearhead.exe http://www.alessandro.brturbo.com/games/jo...os/gearhead.exe .ace]http://www.zebj.brturbo.com/Gearhead_Garag...es.rg3.net].ace umnie conajmniej 3 z tych linkow dziala, ale jak Ci sie nieuda sciagnac to zapodaj swoj ip, to dopisze cie do firewall`a i podam moj ip wraz z loginem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 sciaga mi sie tenp przed ostatnie link:D ale zobaczymy co bedzie jka rozpakuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 taaa giera jest calkiem przyjemna szczegulnie ze mozna se z netu posciagac dobre bryczki :mrgreen: A tak apropo combat jak chcesz ta giere i jestes z poznania to napewno wiesz ze na bema wszystko jest ;) Dokładnie - na bemca wszystko znajdziesz !!!! A jak nie ma w tej chwili to ci załatwią - za godzinkę, dwie będzie !!! Nie ma to jak towarzysze ze wschodu ;):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...