Q Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Witam. warto zmienić neo+ na ofertę twój świat w aster city?? Głównie zależy mi na prędkości!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 nie warto, wierz mi ze nie warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 nie warto, wierz mi ze nie warto...czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bo acn oferuje wolniejsze lacze? a Tobie ponoc zalezy na predkosci, ya wohl? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bo acn oferuje wolniejsze lacze? a Tobie ponoc zalezy na predkosci, ya wohl? 8) Tos palna glupote.... Przecie Aster twoj swiat jest 2 razy szybsze od neo+ bez przyspieszenia a z przyspieszeniem tez :lol: Patrz i czytaj: http://www.aster.pl/it_cennik.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 bo acn oferuje wolniejsze lacze? a Tobie ponoc zalezy na predkosci, ya wohl? 8) Tos palna glupote.... Przecie Aster twoj swiat jest 2 razy szybsze od neo+ bez przyspieszenia a z przyspieszeniem tez :lol: Patrz i czytaj: http://www.aster.pl/it_cennik.shtml moze jednak przeczytasz dokladnie W ramach pakietu Klient ma zapewniony: Transfer z zasobów Operatora do 1 Mb/s Transfer z Internetu do 384 kb/s Transfer wysyłania danych do 128 kb/s 30 MB na 4 konta i niekomercyjną stronę WWW 8 adresów e-mail (po 2 na konto) adres IP z klasy publicznej możliwość podłączenia do 5 dodatkowych komputerow 384/128 > 640/160 ? nie wydaje mi sie, przemysl cos zanim chlapniesz ;] // pomijam juz kwestie przeciazenia sieci szkieletowej astera na ktora narzeka 90% znanych mi uzytkownikow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 384/128 > 640/160 ? nie wydaje mi sie, przemysl cos zanim chlapniesz ;] // pomijam juz kwestie przeciazenia sieci szkieletowej astera na ktora narzeka 90% znanych mi uzytkownikow... tyle że te 384 zmienia się między 1 a 11 na 1024 :P ja jakoś tego przeciążenia nie odczuwam więc nie przesadzaj... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mój brat ma Aster Twój Dom czyli jeszcze wolnijszy niż Twój Świat i ma transfery ok. 80kB/s czyli dokładnie tyle samo co ja na neo+! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Mój brat ma Aster Twój Dom czyli jeszcze wolnijszy niż Twój Świat i ma transfery ok. 80kB/s czyli dokładnie tyle samo co ja na neo+!tak, ale jeśli ciągnie łącznie z netu i z local między 11 a 1, w nocy między 1 a 11 rano łącze lokalne staje się łączem na świat czyli w TŚ zamiast 384 masz 1024 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 mam mozliwosc porownania bezposredniego miedzy neo+, aster twoj dom, i chello. jestem za aster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 ja wam powiem tak-teraz mam twoj dom, transfery na emulu w ciagu dnia to max 20 kb/s czasami wiecej, na neo+ u kumpla 60 kb/s... z www smiga mi po 90 kb/s podobnie jak na neo+ i to chyba sa jedyne roznice predkosciowe, bo to ze aster daje stale ip to juz wszyscy wiemy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Dziś sprawdziłem. Kumpel ma Twój Dom i sciągał z ftp.neostrada.pl (oczywiście moje 100MB ;) ) i miał predkość 100kB/s o godznie 15 a nie jakieś tam w nocy! Srednia sciagania pliku o wadze 20MB to 99.8kB/s !! A ja sciągałem w domu to max było 78kB/s !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 bo acn oferuje wolniejsze lacze? a Tobie ponoc zalezy na predkosci, ya wohl? 8) Tos palna glupote.... Przecie Aster twoj swiat jest 2 razy szybsze od neo+ bez przyspieszenia a z przyspieszeniem tez :lol: Patrz i czytaj: http://www.aster.pl/it_cennik.shtml moze jednak przeczytasz dokladnie W ramach pakietu Klient ma zapewniony: Transfer z zasobów Operatora do 1 Mb/s Transfer z Internetu do 384 kb/s Transfer wysyłania danych do 128 kb/s 30 MB na 4 konta i niekomercyjną stronę WWW 8 adresów e-mail (po 2 na konto) adres IP z klasy publicznej możliwość podłączenia do 5 dodatkowych komputerow 384/128 > 640/160 ? nie wydaje mi sie, przemysl cos zanim chlapniesz ;] // pomijam juz kwestie przeciazenia sieci szkieletowej astera na ktora narzeka 90% znanych mi uzytkownikow... Zadales sobie trud i sprawdziles co obejmuja zasoby operatora? :lol: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Owszem, mimo to nijak to nie wychodzi 2x szybsze ;] 1024/2 != 640 Moja niechec do sieci astera bazuje na opiniach znajomych ktorzy maja rozne pakiety od kilku lat i teraz zmieniaja na neostrade bo maja dosc....wiec jest to opinia dosc subiektywna ;] //keep that in mind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Owszem, mimo to nijak to nie wychodzi 2x szybsze ;] 1024/2 != 640 tak ale 640 to jednak nie to samo co 1024 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kurde. To zmienić? Bo według moich danych Aster jest szybszy od Neo+ a dość mam tego logowania się do sieci i rozłaczania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 co wlasne lacze to wlasne lacze polecam neostrade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ale mi nie styka 78kB/s przy 100kB/s!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...