chuckie Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mam pytani czy może nie wiecie gdzie można znalźć sklep który coś takiego ma, chodzi mi o przejściowke PCI ale na PCI hmmm dobra zobrazuje to mniej więcej ====|| || || || Chodzi o to że chce żeby karta grafiki i coś na pci ostawić równolegle do płyty głównej, wiem że takie cóś istnieje, kiedyś czytałem jakiegoś zagranicznego moda, gostek robił serwer 1U. Ale chciałbym sie zapytać czy można to dostać w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Cos takiego zapewne .... Nazywa sie PCI Raiser Nie spotkalem tego nigdzie do kupienia w PL ....natomiast mysle ze mozesz atakowac serwisy elektroniczne i podejrzewam ze jesli dysponuja dobra stacja lutownicza to zrobia ci taka przejsciowke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckie Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ale mam pytanie czy to nie opoznia niczego bo pci to tam mala rzecz gorzej z agp czy nie bedzie kolidowac taka przejsciowka ? A w elektronicznym to zapene jak bym zamowil to by mi wiecej wyszlo niz jak bym kupil to gdzies nawet z USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 kiedys widzialem na allegro taka przejsciowke bywaja ale rzadko, tez potrzebuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...