J-A-J-O Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mój kumpel ma(miał) taką karte, zauważyliśmy że na stronce producenta są nowsze stery, zainstalowaliśmy, ale pilot nie chodził. Myśleliśmy że może źle podłączony, i kumpel podczas działania wyjął kabel od niego i wsadził spowrotem. Komp się zrestartował i od tego czasu karta nie chodzi tzn. nie jest widoczna w menadżeże urządzeń... :( Moge to jakoś naprawić we własnym zakresie?? Co powinienem sprawdzić?? Z tego co zauważyłem z żadnego kondensatora nie ma wycieku, ani żaden nie jest "napompowany". Karta nie śmierdziała po wyjęciu z kompa. Macie jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekss Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mam teraz dokładnie ten sam problem. Czy udało Ci się go jakoś rozwiązać? Jeżeli tak to daj znać na slawekss@gorzow.mm.pl Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Niestety karta okazała sie uszkodzona, musiał kupić nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...