zuli007 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Mam do Was pytanko. Próbowaliście kiedykolwiek ustawiać magistrale poniżej 100. Bo u mnie komp się wiesza jak obniże. Moze mam coś nie ustawione... ?? (jakieś wskazówki?? :-)) Potrzebne mi to do tego iż jak ściągam cosik w nocy to nie potrzebne mi 2325 Mhz, staram się obniżać jak najbardziej żeby zbić temperature a co za tym idzie wylączyć wentylatory na wodzie.. Narazie zszedłem do 100 ale musze popróbować. MB- K7S8X, CPU- AXP2400... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 na Asusie A7V133 rev 1.5b. na kt 133a nadlo sie nastawic fsb 90 ;] axp 1700 dzialal :P wiec nie wiem proboj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak dałem pamieci na 100 to odpalił na 66, jeszcze go pomęcze i zejde do 50 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja narazie najniżej obnizyłem na 90 nizej narazie nie prubowałem. Ale ekstremalne o/c :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 To się nazywa... underclocking?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zuli - a nie możesz obniżać szybkości proca przez zmniejszanie mnożnika ?? wtedy nie będziesz się bawił z eFeSBekiem poniżej stu :D zawsze można tesh ... spróbować podkręcić proca na max, zapuścić seti i założyć zatyczki do uszu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Nie mogę- zablokowany mnożnik....Proc nowy nie bede się bawił w dydłubywanie laminatu i zmiana na mobile..Chociaż z miłą chęcia bym obniżył mnożnik i magistralą pokręcił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...