|Micro| Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 To skad mozna te giery wytrzasnac :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Pytacie o te gierki jakbyscie zasad forum nie znali :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 no bo nie znaja bo sie nie chce przeczytac regulaminu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Odezwali sei Ci którzy go ZNAJA :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 No bo znamy i nie zadajemy glupich pytan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 w sumie to niewiem czy jest sie po co czaic .... chyba dc jest juz martwe i giery nie sa sprzedawane , czy sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Ale i tak nie sa za darmo. Ja jeszcze nie widzialem zeby se mozna bylo je legalnie sciagnać. Jak by sie nie bylo z czym czaic to na ofocjalnym forum Chanki nie bylo by zakazu pytania o gry/biosy do DC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki6 Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 :( Siemka wszystkim Jestem początkującym użytkownikiem tego emulatora, ustawiłem sobie wszystko w nim i ściągnołem sobie przez emule soul calibur us. dokładnie plik nazywa się Soul Calibur.cdi i moim wirtualnym napędem jest m a programem którego używam fantom cd i w emulatorze w zakładce drive ustawiam m i daje start później uruchamia mi się bios i wybieram ten joystick i pisze pleys inert game ---------i co ja mam zrobić prosze o pomoc widziałem tutaj na screenach i czytałem wypowiedzi i chodzi soul Calibur tylko dlaczego umnie nie chodzi. PROSZE O JAK NAJSZYBSZĄ POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hwang Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja użyłem alohola 120%, wybrałem wirtualny cd, "wsadziłem" do niego Soul Calibura, uruchomiłem emulator, ustawiłem tam, że drive ma być g: (mój image Calbiura), wczesniej wrzucilem japonski bios i śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 piekny emulatorek .. milo sie zapowiada .. podzik (mam PC-towa podrobe dual shocka i namiatam KILIIIIIIK :) ) .. wie ktos moze czy jest fullscreen do wersji 0.2a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hwang Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 polecam program Full Screen, naprawde działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 a linkuś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Poszukaj na http://emu.makii.pl/ :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A odpalal moze ktos z Was Resident Evil Code: veronica na tym emulku ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 zna moze ktos jakies 3d platformowki na dc ? cos w stylu crasha bandicoot'a etc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 no i od razu widac kto czyta caly thread a kto nie :> A odpalal moze ktos z Was Resident Evil Code: veronica na tym emulku ? :)kaszani sie podczas gry ale w 0.3 ma juz smigac a linkuś? ;]przejzyj caly watek (btw rowniez 0.3 bedzie mialo to wbudowane:) nie pozostaje nam nic jak tylko czekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zna moze ktos jakies 3d platformowki na dc ? cos w stylu crasha bandicoot'a etc :mrgreen: Popykaj w Sonic : Adventure, jest i na DC i na PC, a gierka jest jedną z najlepszych platformówek w jakie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Da sie zapisac stan gry? jak tak to jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 aby zapisywac stan gry musisz najpierw sformatowac karte pamieci. robisz to w BIOSIE. Aby wejsc do biosu odpalamy emu bez zadnej giery w napedzie. Po sformatowaniu gry same powinny rozpoznac karte i wtedy wystarrczy wlaczyc autosejw w opcja gry i sie juz nie martwic o sejwowania, albo sejwowac recznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wysla wlasnie nowa wersja 0.25 -> www.chanka.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Działa u was Dead or Alive 2 LE(self)(MDS) bo u mnie nie chce za nic działać mam już dwie wersje i nie chce żadna chodzić (chanka się zawiesza) :mur: a Soul Calibur :-P chodzi super. Miał ktoś z was taki problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Czy Chankast (alpha 0.25) ma bardzo duze wymagania sprzetowe?? Przy odpaleniu Marvel vs Capcom 2, mam CALE 4 kl/sek :(, moze poprostu cos zle zrobilem (albo czegos nie zrobilem)? Moj sprzet w sig'u, wiem ze nie najwyzszych lotow ale myslalem ze bedzie lepiej niz te nieszczesne 4fps Podam morze co zrobilem: sciaglem emulator z www.chanka.org, znalazlem biosa. Ustawile opcje: Plugins: CDrom Plugin: Cdrom interface xxx; Input plugin: Input interface by ElSemi W Options->Configure Video zaznaczylem Use ZWrite (przy wylaczonym tez jest wolno); Video Mode: 640x480 (probowalem innych i fullscreen - dalej jest wolno). Byc moze tylko ta gra chodzi tak wolno, a z innymi nie bedzie juz problemu? Czy ta gra wogole korzysta z k. graficznej? Myslalem ze R9800 mnie podratuje... (stery Omega 2.6.53) EDIT: Wystarczylo wlaczyc Options->Capcom Hack i gra juz smiga :) Dziwna sprawa z ta gra: tla są ladne (i w wysokiej rozdzielczosci), ale postacie jakby w rozdzialce 320x200 - czy tak ma byc? Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 ja sie tym bawilem ale jakis czas temu. Gry calkiem ladnie smigaly, widac ze stary DC nie jest az tak straszny do emulacji. Musiales cos skopac, albo z ta gra sa takie problemy. Poszukaj na forum listy kompatybilnosci gier, zwykle są tam uwagi dotyczące predkosci dzialania, jakies przeklaman, bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 @lukecz w zakładce Options zaznacz ptaszka przy Capcom Hack (ostatnia opcja na dole) i bedzie popierdzielać aż milo :D używa się tego tylko do gierek capcomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...