DragonSlayer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Do osób z Łodzi i okolic: Jaką hurtownie, sklep, miejsce itd. możecie polecić przy zakupie sprzętu?? Chodzi oczywiście żeby były niskie ceny o serwis nie musze się martwić :P Od czasu do czasu jestem na giełdzie, ale jakoś nie mogę się do żadnej firmy przekonać :D Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 luknij na www.kumi.pl Ceny od biedy moga byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonSlayer Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Kumi znam, kupowałem u nich mojego GF2MX'a i karte sieciową :D A mógłby ktoś polecić pewną i solidną osobę z giełdy?? BTW: Kiedy giełda rusza?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Ja najczęściej kupuje w banseku - www.bansek.prv.pl albo w BMP www.bmp.com.pl, bvansek tańszy. Jest jeszcze jeden fajny, tani sklep ale nie pamiętam nazwy, gdzieś przy Piotrkowskiej, okolice Katedry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Polecam Ideal na Rzgowskiej naprzeciwko Czerwonego Rynku. Ja kupowalem tam kompa i jestem stalym bywalcem sklepu. Ludzie ok, mozna sie o wszystko dogadac. www.idealpc.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 28 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2002 www.igk.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...