Snooze Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wiec mam kompa przenosnego z win milenium jak zalozyc na niego haslo zeby nikt nie mogl go otworzyc ?? Z gory dzieki za helpa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=723...ighlight=da%B3o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zdaje się, że o to chodzi. REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINENetworkLogon]"MustBevaluateidated"=dword:00000001 Ale jak to dokladnie wpisac ma byc nowa wartosc binarna czy dopisac to do czegos co jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Wklej to do notatnika zapisz z rozszerzeniem *.reg i uruchom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mam teraz cos takiego wszedlem normalnie do rejestru ... localmachine netwwork - logon i tam mam cos takiego (domyslna) (wartosc nie ustalona) MustBevaluateidated 0x00000001 (1) PrimaryProvider "microsoft Network" username "ula" MustBevaluateidated to jest dword...i dalej sie da dac anuluj :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...