radeon9800 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 witam mam zamiar pomalowac obudowe sprayem na czrno ,ale tylko lewa i prawa sciane no i gore bez przedniego panelu gdzie jest cd-rom.co o tym myslicie,czy to wogole wyjdzie.Odpiszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 sorry za blod na czarno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 edytuj posty :? a jak wygląda ta buda :? a czy niebedzie sie to wszystko gryzlo, albo wsio czarne albo wsio nie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a jaki kolor bys radzil ja chce czarny poniewaz potem bym wyciol dziure wsadzil szybe i przykleil niebieskiego coolera:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak juz to najpierw dziura a pozniej malowanie daj foto budy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 NIE karmić TROLLA :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 co :? ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 NIE karmić TROLLA :!:racja ! gosc sam nie wie czego chce a co do autora topiku, idz do sklepu ze sprayami i sie popytaj sprzedawce co chcesz to on ci fachowo powie albo uzyj szukajki i formuluj lepiej pytania, skad mam wiedziec jak ci malowanie wyjdzie :? troche samodzielnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 racja ! gosc sam nie wie czego chce a co do autora topiku, idz do sklepu ze sprayami i sie popytaj sprzedawce co chcesz to on ci fachowo powie albo uzyj szukajki No nie wszędzie jak ja poszłem to mi babka z puszki czytała, a jak zapytałem się ją np.: ile ta farba schnie to powiedziała że tu nic o tym nie pisze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Toz to ten prowokator od CPC... :/ NIE karmic TROLA !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 A maluj nawet w kratkę, jak chcesz. I zdecydowanie zacznij się dobrze zastanawiać przed użyciem przycisku "nowy temat". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...