havana Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mój sprzęt jak w podpisie. Powiedzcie mi, czy zamiana pamięci na 2x256 MB 400 MHz, przyniesie jakiś znaczący wzrost wydajności ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak masz ustawione te pamieci ktore masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havana Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 2.5 3 3 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havana Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Sorry, sprawdziłem w BIOSIE: 5 2 2 2,5. Ale to nie ma znaczenia, załóżmy, że te stare i ew. te nowe pamięci pracują na tych samych ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 A masz synchronicznie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jeżeli w tej chwili pamięci pracują z częstotliwością 133 MHz (266 w DDR), to oczywiście warto je zamienić na takie, które będą mogły pracować na 200 MHz. Wtedy dopiero procesor będzie miał zysk z pracy na magistrali 200 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...