Gość nierealny_52 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Witam Na sprzęcie jak w podpisie wyciągam w 3dMarku 4868 , i myśle że to troche mało , jak nie to niech mnie ktoś sprostuje albo poda jak mam skonfigurować sprzęt , żeby było wiecej.kiedyś wyciąnełem z tego sprzętu koło 5500 ale nie wiem jak to zrobiłem :D Z góry dzięki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 gu..jestes ;) wynik w normie czego ty sie spodziewalews po tej celinie ?? przecierz to wolny shit , zobacz ile ja mam na takiej karcei na athloniku :D moze i mailes 5500 - to na dentkach 44.03 zapewne bo na nich jest najwiekszy wynik w marku, a w doidatku mas z sdry to lol :lol: nie psodzieaj sie cduwo na tym kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Aż mi się żal robi tego titaniuma ..męczy się podkręcony przy takim procku i pamięciach :/..;) Sposobów na wyciągnięcie max z tego sprzętu jest kilkadziesiąt, ale nie spodziewaj się jakiś rewelacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Aż mi się żal robi tego titaniuma ..męczy się podkręcony przy takim procku i pamięciach :/..;) Sposobów na wyciągnięcie max z tego sprzętu jest kilkadziesiąt, ale nie spodziewaj się jakiś rewelacji. zgadzam sie karta sie meczy podkrecona i nic to nie daje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Aż mi się żal robi tego titaniuma ..męczy się podkręcony przy takim procku i pamięciach :/..;) Sposobów na wyciągnięcie max z tego sprzętu jest kilkadziesiąt, ale nie spodziewaj się jakiś rewelacji. zgadzam sie karta sie meczy podkrecona i nic to nie daje... Ja rowniez! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 :lol: moj gf2 pobij gf4 !! w koncu ! czekalem na ta chwile :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Celeron i SDramy, skąd ja to znam... Miałem kiedyś na celku 1,7ghz + 128mb sdram + radku 9600pro (płyta z agp 4x, bez fast-write) wynik w 3DM01 ~6000. Przy takim konfigu, to i radek X800XT PE nie pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Celeron i SDramy, skąd ja to znam... Miałem kiedyś na celku 1,7ghz + 128mb sdram + radku 9600pro (płyta z agp 4x, bez fast-write) wynik w 3DM01 ~6000. Przy takim konfigu, to i radek X800XT PE nie pomoże...no on juz moze pomoze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Celeron i SDramy, skąd ja to znam... Miałem kiedyś na celku 1,7ghz + 128mb sdram + radku 9600pro (płyta z agp 4x, bez fast-write) wynik w 3DM01 ~6000. Przy takim konfigu, to i radek X800XT PE nie pomoże...no on juz moze pomoze :wink:Nie sądzę, przepustowość takiej pamięci jest drastycznie mała, do tego mała jej ilość = ciągłe doczyty z hdd, poza tym bardzo mocny proc tej karty musi najpierw otrzymać dane do obróbki od celerona. Zatka się jak ruska armata... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Celeron i SDramy, skąd ja to znam... Miałem kiedyś na celku 1,7ghz + 128mb sdram + radku 9600pro (płyta z agp 4x, bez fast-write) wynik w 3DM01 ~6000. Przy takim konfigu, to i radek X800XT PE nie pomoże...no on juz moze pomoze :wink: napewno nie pomoze ! wynik na x800xt pe to wg mnie max 9000pkt i to niewiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja tu chcialem chlopaka pocieszyc i namowic aby jako pierwszy na forum kupil nowe dziecko ATI a wy co :?: wszystko popsuliscie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja jak wlozylem Gf4ti kumpla do mojego kompa to mialem 8k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 :lol: moj gf2 pobij gf4 !! w koncu ! czekalem na ta chwile :twisted:mój 4mx probił 4Ti :lol: 8) wiedziałem że tak będzie. to z pewnością dzięki moim wrodzonym zdolnością "overclokerskim' :D :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 :lol: moj gf2 pobij gf4 !! w koncu ! czekalem na ta chwile :twisted:mój 4mx probił 4Ti :lol: 8) wiedziałem że tak będzie. to z pewnością dzięki moim wrodzonym zdolnością "overclokerskim' :D :D 8) A może to nierealny_52 jest magikiem OC, bo nie napisał, w którym to 3Dmarku, może w '03 :wink: :lol: Ale to jednak jest... nierealne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 He ja też nie jestem zadowolony z wyniku 3Dmark01 na moim jest 3800 I co ja mam teraz zrobić ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 He ja też nie jestem zadowolony z wyniku 3Dmark01 na moim jest 3800 I co ja mam teraz zrobić ??? masz kiepska karte i pewnie do tego 64bit i stad ten niski wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 No właśnie nie bo w testach wykrywa ją jako 128 bit !!! http://service.futuremark.com/compare?2k1=7444380 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 No właśnie nie bo w testach wykrywa ją jako 128 bit !!! http://service.futuremark.com/compare?2k1=7444380 zainstaluj stery 44.03 i proboj , zobacz co mowi aida po co podales mi ten link?? i tak tyle nie bedziesz mial na tm celeronie i jesl i kata jest 128bit to na tym celku wiecej nie wycisnies Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Hmmm, cudow nie mozesz sie spodziewac, ale ja mialem tyle na moim AXP2200+ i GF2MX400. Chyba jednak powinienes miec ciut wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 mowilisice ze podkrecony geforce sie meczy, gdzie on jest podkrecony ?? przeciez nie jest podkrecony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Jak chłopaki twierdzili że się męczy to go odkręciłem , może mają racje , nie zabardzo się znam ale zaufam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 He ja też nie jestem zadowolony z wyniku 3Dmark01 na moim jest 3800 I co ja mam teraz zrobić ??? kumpel na gfmx440 i celeronie2000@2800mhz ma 5,5k w 3dm2k1 :) uroki celeronów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 He ja też nie jestem zadowolony z wyniku 3Dmark01 na moim jest 3800 I co ja mam teraz zrobić ??? Zmienić procka :wink: mnie tesh to czeka... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Kurde zdjąłem radiator z mojej karty i patrzęna chip a tam GF 440 SE !!! Co jest grane wszystkie programy do testów pisały GF 440 a tu co że wersja SE ale kicha czym to potwierdzić :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 pewno takowy kupiłeś wiec niewiem skąd ta irytacja :) zaobacz czy na pudełku niema :) ze jest to SE, jeśli niema to idz sie kłucić ze sklepem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 nie ma sensu krecickarty u ciebie trzeba zminic proca i ramy zadna grafa na twoim cfg nie przebije 10k sowojego wyniku na tej karcie drastycznie nie opprawisz a te ewentualne 500 pkt to ci w grach nawet 1 klatki nie podskoczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olijacek Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Się ze sklepenie pokłucę wymieniałem kartę na giełdzie za GF2 MX za GF4 SE 128 bit czy to ma sens ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...