Immothep Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Hey Zrobiłem sobie chlodzenie na SB (pociety stary radiator Alu) i chce go przykleci za pomocą tasmy termoprzewodzacej M3 i tu jest problem... Tasma ma szerokość 2cm a mostek 2.4 (mniej wiecej) wiec jezeli przykleje taśme to 2 rant nie będą do końca zakryte, zostanie ok 2mm z kazdej strony luzu... Nic się nie stanie? chce przekręcić FSB200 (jak da rade na 210) :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 nic sie nie stanie pozatym ze troszke mniej ciepla bedzie oddawac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Nic sie nie stanie, i tak będzie miał chłodniej niż w ogóle bez chłodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 THX - chłodzenie juz załozone Na mosfetach tez mam radiatorki (własnej roboty) obok jest jeszcze układ scalony (chyba regulator napięcia) na niego tez wypadało by władować chłodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 PLL się trochę grzeje.... Jest taki zestaw Microcool`a, w jego skład wchodzi radiator na chipset, radiatory na mosfety i właśnie specjalny radiator na PLL. Niewiele osób to stosuje, ale takie rozwiązania istnieją. jak masz czas, materiał na radiator i taśmę, to czemu nie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jak masz wolne radiatorki to zakładaj na wszystko co sie grzeje i tyle :) Zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immothep Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 thx :D materiały mam, tylko musze dociąć odpowiednio radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...