CeglA Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 No wlaanie...duzy wplyw na wydajnosc kompa ma poprawne lub nie ustawienie przerywan w biosie? U mnie domyslnie prawie wszystko laduje sie na IRQ11 i zastanawiam sie czy to moze miec jakikoliwek wplyw na np. wynik w 3DMarku i czy jest sens zmieniac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 jak Ci wszystko chodzi to nie ma problemu / a tak BTW to co masz 2k czy xp bo pod czymkolwiek innym ze stajni m$ to byś nie miał takich dylematów nt wydajności tylko miałbyś wojenkę z komponentami i konfliktami sprzetowymi o poprawne uruchomienie kompa ;)/ a ja przynajmniej nie zauważyłem pod ntkopodobymi nowej generacji jakichkolwiek różnic / ale aqrat w moim domowym kompie każda karta jest na innym przerwaniu a to czego nie używam to jest wyłaczone bo po co ma być jak niepotrzene / pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Kolega mial modem na przerwaniu z 2 urzadzeniami i w win me po jakims czasie mu gra zaczynala coraz bardziej skakac, az do momentu w ktorym jedna klatka byla na pare sekund. Po zmianie przerwania na modemie wszystko wrocilo do normy (modem w czasie gry byl wylaczony) ----------------------------------------------- M$ rulez!!!!!! i badz tu madry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2002 no jest jedn a podstawowa sprawa jeśli masz coś z nt to nie ma się co przejmować jesli dosa to trzebna a nawet musisz a no i przerwania nie wpływają na wydajność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...