Johny_85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Spoko ale nastepnym razem prosze napisac ze to jakiegoś JOHNEGO_85 z FORUM PCProjekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Aha i jeszcze jedno: tej karty nie ma w cenniku PCP. Jest drozsza o jakies 50zł i nie ma jej w cenniku:) Co do rdzenia to jeszcze nie sprawdzałem czy jest na 360. Blok dopiero zakładam we wtorek i sie wtedy okaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Johny_85 to dobrze, że już konflikt rozwiązany :) Napisz potem jak ci się @ po założeniu WC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Spoko. Ale prawdopodobnie jest na rdzeniu XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 No to ql. PCB od Xt, rdzeń od XT, więc jeszcze tylko bios od Xt i będzie ful wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ok to zapytam raz jeszcze bo nikt mi nie odpowiedzial wczesniej ;) zeby sprawdzic na 100% jaki rdzen ma karta trzeba sciagnac chlodzenie i wtedy dopiero mozna byc pewnym ze jest r360 tak ? a podczas sprawdzania jakimkolwiek softem zawsze pokaze r350 mam racje ? :roll: jesli nie to niech mnie ktos poprawi :mrgreen: ClareS: moglbys wrzucic jakies mini faq na ten temat do swojego topiku na temat r98 :> po czym poznac r360 etc chyba ze juz jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ok to zapytam raz jeszcze bo nikt mi nie odpowiedzial wczesniej ;) zeby sprawdzic na 100% jaki rdzen ma karta trzeba sciagnac chlodzenie i wtedy dopiero mozna byc pewnym ze jest r360 tak ? a podczas sprawdzania jakimkolwiek softem zawsze pokaze r350 mam racje ? :roll: jesli nie to niech mnie ktos poprawi :mrgreen: ClareS: moglbys wrzucic jakies mini faq na ten temat do swojego topiku na temat r98 :> po czym poznac r360 etc chyba ze juz jest :D Jedyny pewny sposób jaki znam, to zdjąć radiator. Programy oszukują :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 jester tak, masz racje. Mowiono, ze najnowsza Aida pokazuje prawde, ale jak sie w moim przypadku okazalo wcale tak nie jest. 100% pewnosci bedziesz mial po zdieciu chlodzenia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Spoko ale nastepnym razem prosze napisac ze to jakiegoś JOHNEGO_85 z FORUM PCProjekt to zdjecie zostalo zamieszczone przez kogos na forum pclab wiec napisalem ze jest z pclab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Spoko. Ale prawdopodobnie jest na rdzeniu XTa ty zmień podpis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Spoko. Ale prawdopodobnie jest na rdzeniu XTa ty zmień podpis ;) Hehe. Tak dawno mnie nie było tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ok to zapytam raz jeszcze bo nikt mi nie odpowiedzial wczesniej zeby sprawdzic na 100% jaki rdzen ma karta trzeba sciagnac chlodzenie i wtedy dopiero mozna byc pewnym ze jest r360 tak ? a podczas sprawdzania jakimkolwiek softem zawsze pokaze r350 mam racje ? jesli nie to niech mnie ktos poprawi a po numerze seryjnym nie da sie sprawdzić ?? wedlug serial number sa na rdzeniach r360tak jest napisane na aukcji na allegro , to jest jakaś ściema ? aukcja na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 numer seryjny to chyba tez nic pewnego :roll: :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Pewnie ze SN to nic pewnego :) Sprawdz jak jest bezposrednio na rdzeniu, troche wysiłku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 no spoko ja tylko chciałem wiedziec bo troche zmyliła mnie ta aukcja na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Pewnie ze SN to nic pewnego :) Sprawdz jak jest bezposrednio na rdzeniu, troche wysiłku:) Po zakupie można sprawdzić rdzeń, ale przed zakupem tylko serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No to panowie ktorzy maja Sapphirka 9800 PRO [r360 na PCB od XT], jak wam sie karta kreci na standartowym chłodzniu? Bo mi tylko na 438/380 bez artów, mam nadzieje ze dojde na 480/390 na WC a to juz niebawem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No to panowie ktorzy maja Sapphirka 9800 PRO [r360 na PCB od XT]... Możecie podać numery seryjne waszych kart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jeżeli R9800pro na PCB od XT wygląda tak A R9800pro "zwykły" tak Chodzi mi o układ kondensatorów. Jest zasadnicza różnica. Czy jak kupię kartę na PCB od XT to na 100% będzie to karta na rdzeniu 360? Bo jeżeli tak to wystarczy szukać kart z układem kondensatorów jak na zdjęciu pierwszym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Słuchajcie ,może niech ktoś napisze do producenta i zapyta się od jakich seriali jest fabrycznie montowany R360.To by było najpewniejsze żródło ! .Kto umie angielski dobrze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jodlasty moj jest taki jak na pic2 i jest to r360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jodlasty moj jest taki jak na pic2 i jest to r360 Ale nie jest na PCB od XT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 http://www.3dmaxx.net/forums/showth...15&pagenumber=1 Natym cos jest o serial numberach,ale strona niedziała !? Przynajmniej według tego forum http://forums.ocfaq.com/showthread.php?t=1...=serial+numbers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 moj toze tak jak PIC-2 i R360 ale nie PCB od XT :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czyli jak jak chcecie mieć pewność to trzeba kupić jak na zdjęciu nr 1. A jak liczyć na szczęście to można brać kartę jak na zdjęciu nr 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 myslisz ze na pcb od xt jest _zawsze_ r360 ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 myslisz ze na pcb od xt jest _zawsze_ r360 ? :roll: No raczej tak :) Na chłopski rozum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mnie też tak się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Ja swoją karte kupiłem w siriusie, jest ona na PCB od Xt i ma rdzeń r360 :) SN A041200022149 Może komuś się przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 SN mojej karty tez na PCB od XT i R360: A041700098718 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...