kazik2000 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Jak to teraz oglądam to mi się słabo robi. Patriotyczne pieśni w tle, demagogia na każdym kroku, populizm na pierwszym miejscu! A już ten filmik samoobrony to mnie rozwalił :lol::lol::lol: Parafrazując Rejs: "Oglądam tak i oglądam, że aż mi się chce wyjść z... siebie". ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Mnie bardzo zdenerwowalo, to co zostalo powiedziane na jakims wiecu wyborczym UW - mowila jakas piekna, mloda, nowoczesna nastolatka, a obok niej stary jakajacy sie Frasyniuk :) Ale wazniejsze, ze mowila, iz to koniec czasow kiedy bedziemy musili sie wstydzic za Polske, czas bysmy byli z niej dumni ! Naprawde mnie to zdenerwowalo, jaka z niej Polka, zeby mowic takie farmazony ? ja caly czas jestem dumny z Polski i jesli panowie z UW nie sa - to ich problem. Moim zdaniem glos na taka partie, to glos stracony. UW juz udowodnila, co pokaza inne partie w swoich programach ? byc moze metoda eliminacji dojde do tego, ze na zadna nie oplaca sie glosowac - bedzie to smutny moment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja niestety powoli dochodzę do takiego wniosku. Bo wybieranie między mniejszym złem jakoś mnie nie bawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Tak wszystkie te filmiki w tv, przyprawiaja mnie o mdlosci! A ta reklama samoobrony rozbraja, jakby dwoch skonczonych DEBILI rozmawialo. Chyba ze tak sie gada u leppera w domu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 30% Polakow zrobi glupstwo i pojdzie na wybory :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 U mnie dzisiaj w szkole ( samochodówka ) były takie jakby wybory do parlamentu, podchodziłeś i kolesie ci mówili zaznacz 1 albo 5 8O Wiem, że w opcji nr. 1 była PO w opcji nr. 5 niewiem co było. Ale jak się potem okazało to wyniki były zadziwiające: 1. 93 głosy Samoobrona 8O 8O :kijem: 2. 45 głosów PO i UWAGA :!: :!: 3 miejsce zajeło "Partia Ludowo-Demokratyczna Krajowa Partia Emerytów i Rencistów" znacie tą partię :?: :?: :lol: Ktoś sobie niezłe jaja w szkole robił :mrgreen: Filmików wyborczych nie widziałem :wink: PS. Czytaliście http://info.onet.pl/932657,11,item.html :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 30% Polakow zrobi glupstwo i pojdzie na wybory :/ Troche nie kumam sensu wypowiedzi, nie chcialem nic mowic do poki jej nie rozwiniesz :) [wiec czekam] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 PiS i Kaczyński w TV rulezz aż żygać się chcę :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 -TATO A NA KOGO BEDZIESZ GŁOSOWAŁ ???????? +NA BIAŁO-CZERWONYCH YYYYYY +CZYLI NA SAMOOBRONE YYYYYYYYYYY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaka Partia Taki poziom ...czyli mniej niz zero .... Rescectus !!! Pozdrawiam ....... UW-Fan !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Programy wyborcze oraz "oferty" poszukiwane - żywe lub martwe. Oprocz smierdolenia o pieknej polskiej wsi, o powrocie do normalnosci itp -nie slyszalem i nie widzialem. CHYBA O TO W TYM TOPICU CHODZI. ZWOLENNIKÓW KOGOSTAM - KONKRETY PLZ. Chcialbym, aby Nasze wybory przypominaly to co jest tradycją w krajach "cywilizowanych". off... Mam taki filmik z referendum UE z zeszlego roku - pod ktorym podpisuje sie LPR. Jak bede mial czas, to wrzuce do zassania :-) moze zacytuje "... Nie sluchaj czlowieka tylko "Pana Boga".." '.. I nie wyrzucajcie męczenników Polskich przed Europejskie wieprze..." oczywiscie podobne perelki mile widziane. na topic smiechu naturalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ehm ten teges a Korwin w ktorej jest partii? Podobaja mi sie jego ortodoksyjne poglady i SSmanska skora ;) A powaznie to leje na nich wszystkich zlodzieji jeb***ch nie pomoge im sie dopchac do gara! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 jesli nie ty, to ktos inny. Zwykle "polityczni schizofrenicy" maja ogromna sile pzrebicia i to wlasnie oni chodza na wybory(aktywnie/pasywnie) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 -TATO A NA KOGO BEDZIESZ GŁOSOWAŁ ???????? +NA BIAŁO-CZERWONYCH YYYYYY +CZYLI NA SAMOOBRONE YYYYYYYYYYY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaka Partia Taki poziom ...czyli mniej niz zero .... Rescectus !!! Pozdrawiam ....... UW-Fan !!! najlepszy jest ten komitet wyborczy z tym cyborgiem co tak z kartki czyta i cos tam probuje gestykulowac (padnac ze smiechu mozna) odnosnie samoobrony to tam wolno mowia wrecz dyktuja zeby wszyscy wyborcy "S" co maja IQ <0 (99% elektoratu) zrozumieli, szkoda ze niezauwazyli ze krowy i reszta trzody w gospodarstwie nie ma prawa glosu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 =KrAnKeD=: we wszystkich szkołach głosują dla żartu. I to właśnie prawie zawsze na Samoobronę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 rzeczywiscie najlepiej powiedziec ze wszyscy to zlodzieje debile i nie pojsc na wybory gratuluje takiego myslenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 -TATO A NA KOGO BEDZIESZ GŁOSOWAŁ ???????? +NA BIAŁO-CZERWONYCH YYYYYY +CZYLI NA SAMOOBRONE YYYYYYYYYYY :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!! no myslalem ze sie spultam jak obejzalem ta "reklame" co za tandeta i kicz !!!!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 rzeczywiscie najlepiej powiedziec ze wszyscy to zlodzieje debile i nie pojsc na wybory gratuluje takiego myslenia To co zobaczyłem nie bardzo mnie przekonuje do kogokolwiek. Może Ty zaproponujesz jakiś sensowny i zgodny z rzeczywistością program z tych które lecą na antenie? SAMOOBRONA roxx :lol::lol::lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 do parlamentu europejskiego powinno sie wybierac ludzi ktorzy beda godnie reprezentowac polske a nie opowiadac jak beda wszystkich rozstwaic po katach to co ze np lepper powie ze bedzie w parlamecie swietnie wlalczyl o poslke skoro juz sam jego wyglad i krawat przynosi hanbe polsce co do wyborow parlamentarnych to sadze ze nie powinno sie wybierac partii na podstawie przedstawianych programow bo wiadomo ze wszystkie sa takie same tylko wybierac myslac o tym co ta paritaia robila przez dotychczasowy czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 do parlamentu europejskiego powinno sie wybierac ludzi ktorzy beda godnie reprezentowac polske a nie opowiadac jak beda wszystkich rozstwaic po katach to co ze np lepper powie ze bedzie w parlamecie swietnie wlalczyl o poslke skoro juz sam jego wyglad i krawat przynosi hanbe polsce co do wyborow parlamentarnych to sadze ze nie powinno sie wybierac partii na podstawie przedstawianych programow bo wiadomo ze wszystkie sa takie same tylko wybierac myslac o tym co ta paritaia robila przez dotychczasowy czas Więc w takim razie żadna partia nie spełnia tych kryteriów. Absolutnie ŻADNA z partii nie sprawdziła sie przez te 15 lat! I co dalej? (IMHO oczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 skoro dotychczasowe partie sie nie sprawdzily to moze czas dac szanse innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Czemu nie. Ale kto to jest "inni"?? Wszystkie "nowe" partie to rozleciane stare pod nową nazwą. Nie ma świeżej krwi w polityce, bo... nikogo na to nie stać :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wlasciwie to masz racje ale zawsze mozna glosowac na ludzi ktorzy najmniej dali ciala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 ... Bo wybieranie między mniejszym złem jakoś mnie nie bawi. To mój drugi post w tym topicu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 to sadzisz ze lepiej pozwolic lepperowi rzadzic niz oddac wladze w rece np PO ?? co prawda ta partia ostatnio zmienia swoje oblicze na bardziej populistyczne ale dla mnie jest to jedyny rozsadny wybor co prawda nie wiem jak ludze z UW kidys sie zachowywali bo w czasie kiedy mieli cos do powiedzenia mialem jakies 13 lat i mnie to nie obchodzilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Nie mam sensownej odpowiedzi na to pytanie. Ale po cichu licze że Samoobrona nie da rady :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wlasciwie to moze dobrze by bylo jak by samoobrona uzyskala zdecydowana wiekszosc bo odrazu okazalo by sie jacy sa naprawde i znowu byly by przedwczesne wybory tyle ze juz bez samoobrony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 jeśli bym wiedział że LEBER I VEL CURWIKI W OCZACH wygrają zagłosował bym na na wszystko poza LPR !! samoobrona to załamka i tacy ludzie do unii.a jak narazie nie chcę im pomóc nachapać sie kasy nikomu !!! nie będe miał kaca że te kacapy rządzą za moim przyzwoleniem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 A co zwolennicy UW powiedza na ta sytuacje, ktora na poczatku przedstawilem ? Tezwstydziliscie sie za Polske ? Co do wybierania mniejszego zla - PO, tylko dlatego, zeby Samoobrona nie wygrala - dla mnie to glupota, za taki wybor to ja podziekuje, juz wole zaglosowac na utopijny program UPR, niech sie pokaza spoleczenstwu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 boze... jaki poziom wypowiedzi. Niestety ja doszedlem do takiego wniosku,ze nie mozna pozwolic wygrac samoobronie... dlatego bede glosowal na PO. Po pierwsze ich program jest moim zdaniem normalny. Podatek liniowy, to w koncu zaoferowanie bogatym dobrych warunkow do rozwijania biznesu. Co z tego, ze teraz biedni maja nizsze podatki, a bogaci wyzsze. Niby ok, ale biedni nie maja pracy dlatego, ze Ci bogaci nie chca tworzyc miejsc pracy, poniewaz jest za drogo. Pomyslcie w koncu, ze nie jest tak, ze pracodawca musi dac prace. On chce ja dac, bo kieruje sie mozliwym zyskiem, ktory osiagnie dzieki waszej pracy. Proste? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 MeHow: prawie każda partia ma piękny program ale żadna go nie zrealizuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...